FUTBOL

Fenerbahçe - Erzurumspor maçının yazar yorumları

Fenerbahçe, yeni teknik direktörü Ersun Yanal yönetiminde çıktığı ilk maçta Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor'la 90+2. dakikada yediği golle 2-2 berabere kalarak kötü gidişatını sürdürdü. Spor yazarları Fenerbahçe - Erzurumspor maçını yorumladı

Fenerbahçe - Erzurumspor maçının yazar yorumları - Sayfa 1

SERDAR ALİ ÇELİKLER: Fenerbahçe'nin 17. sırada olmasının en büyük nedeni berbat ötesi transfer politikası ve futbol takımı yapılanmasıdır. Gol atamayan santrfor yapmışlar; top tutamayan kaleci yapmışlar ve şut atamayıp pas veremeyen 10 numara yapmışlar hepsini Fener'e satmışlar..

Fenerbahçe - Erzurumspor maçının yazar yorumları - Sayfa 2

Devre arasında bu takıma bir 8 numara şart. Kaleci şart. Ya Volkan affedilecek ya da bu sezonki 6. kaleci alınacak. Santrfor sorunu da muhakkak çözülmeli. Ya Soldado kazanılacak ya yeni biri getirilecek. Ama Ali Koç artık ne yapacak edecek "sokma akıl" ile ilerlemeyecek. 2 ya da 3 transfer yapacak.

Fenerbahçe - Erzurumspor maçının yazar yorumları - Sayfa 3

ERMAN TOROĞLU: Ersun Yanal geldi Fenerbahçe'ye sihirli değneği dokunduracak, sarı-lacivertliler bütün maçları kazanacak. Yok öyle hikaye!

Fenerbahçe - Erzurumspor maçının yazar yorumları - Sayfa 4

Ersun Yanal, Fenerbahçe'yi geçtiğimiz yıllarda açık farkla şampiyon yapmış. İyi güzel de o zamanki Fenerbahçe kadrosuyla, bu Fenerbahçe kadrosunu bir karşılaştırın bakalım.