FENERBAHÇE

Fenerbahçe Ersun Yanal'ı resmen açıkladı

Fenerbahçe Kulübü, teknik direktör Ersun Yanal'la 1.5 yıllık sözleşme imzalandığını resmen açıkladı. Böylece sarı lacivertli taraftarların, alınan kötü sonuçların ardından eski hocalarının takımın başına geçmesi yönündeki beklentisi de karşılık bulmuş oldu.

Fenerbahçe Ersun Yanal'ı resmen açıkladı

Fenerbahçe Kulübü, teknik direktör Ersun Yanal'la 1.5 yıllık anlaşma sağlandığını resmen açıkladı.

Sarı lacivertlilerin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Kulübümüz, Futbol A Takımı teknik direktörlüğü için 2013-2014 sezonunda da takımımızı çalıştıran ve Fenerbahçemizi şampiyonluğa ulaştıran Ersun Yanal ile 1.5  yıllığına anlaşma sağlamıştır. Dün gece resmi imzaların atılması ile Fenerbahçe ailemize katılan Ersun Yanal’a yuvana hoş geldin diyor, hep birlikte nice başarılar yaşamayı diliyoruz."


 
"MUTLULUK FENERBAHÇE'DE OLMAKTIR" TWEETİ ALINTILANDI
 
Sarı-lacivertli kulübün sosyal medya hesabı, Yanal'ın '2014 tarihli 'Mutluluk Fenerbahçe'de olmaktır' tweetine alıntı yaparak, "Mutluluk Sarı Lacivert bir bağ, sonsuz bir aidiyettir! Yuvana hoş geldin @ersunyanal!" şeklinde bir paylaşım yaptı.
 
İlk maçı doğum gününde
 
17 Aralık 1961 doğumlu olan, 57 yaşına girmek için gün sayan Ersun Yanal, son olarak Trabzonspor'u çalıştırdı. 16 Ekim 2017'de bordo-mavili takıma veda eden Yanal, Fenerbahçe'yi 2013-14 sezonunda şampiyon yapmıştı. Nisan ayında garantilenen bu şampiyonluk tecrübeli hocanın kariyerinde de bir ilkti.gösterecek. Sözleşmede tazminat maddesi yok. 
 
Taraftarın istediği oldu

Fenerbahçeli taraftarların, alınan kötü sonuçların ardından eski hocalarının takımın başına geçmesi yönündeki beklentisi de karşılık bulmuş oldu. Yanal, pazartesi günü oynanacak Erzurumspor maçında takımının başında olacak.

Cocu'dan fesih sonrası ilk açıklama! 'Maalesef...'

Son şampiyonluk Yanal'la geldi

Fenerbahçe'ye 19. şampiyonluğu nisan ayında yaşatan Yanal, dönemin başkanı Aziz Yıldırım'ın kulübün kapılarını kendisine kapatmasıyla birlikte soluğu farklı takımlarda almıştı. Türk futboluna Arda Turan, Caner Erkin, Hakan Balta ve Selçuk İnan gibi isimleri de kazandıran Yanal, Sarı-lacivertli kulübün, 2013-2014 sezonunda en yakın rakibine 9 puan fark atarak şampiyon olmasının da en büyük mimarıydı.

Ne kadar maaş alacak?

Ersun Yanal'ın sözleşmesinin başarıya endeksli olacağı ve maaşının Türk Lirası olarak ödeneceği öğrenildi. Tecrübeli hoca, ücretinin yarısını garanti olarak alacak. Diğer yarısı ise ligin kalan bölümündeki performansa göre değişiklik gösterecek. Sözleşmede tazminat maddesi yok.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER