YAZARLAR

Fenerbahçe düşmanlığı yapıyorsun!!!

Fenerbahçe düşmanlığı yapıyorsun!!!

Muhammed Işık
Muhammed Işık[email protected]

Bu itham bana yapıldı. Gerisini siz düşünün.

Yaklaşık 6 yıldır internetspor ailesi içerisinde yer alıyorum. Olayları ve maçları hep kendi penceremden yorumladım. Kimsenin baskısı altında kalmadım.

Kimi zaman Aziz Yıldırım’cı olduk, kimi zaman Aziz Yıldırım düşmanı!

Kimi zaman Galatasaray’a kin beslediğim iddia edildi, kimi zaman Fanatik Galatasaray’lı olduğum.

Kimi zaman Beşiktaş’ı kolluyor dediler, kimi zaman Beşiktaş’ı yazma kendi takımını yaz dediler.

Kimi zaman Trabzon’lu dediler, kimi zaman Fenerbahçeli değil mi işte Trabzonspor düşmanı bu dediler.

Ben birçok yazımda spor yazarlığından ziyade Fenerbahçe yazarı olduğumu her zaman dile getirdim. Fenerbahçeli olmakla gurur duyuyorum.

Şahsi olarak ya da yazılarımdan tanıyanlar var. Mail yolu ile tanıştıklarımız var. Beni bilen bilir. Ben kimseye düşman da değilim, kimsenin yalakası da değilim. Hele hele tetikçi hiç değilim. Ben kendi görüşlerini yazan bir Fenerbahçe’liyim.

İşin kötü tarafına gelecek olursak. Yazılarımı sürekli okuyanlar ile belirli bir seviye yakaladık. Fakat ilk kez okuyup ithamda bulunanlar şunu bilmelidirler ki sizin Fenerbahçe düşmanı dediğiniz kişi daha 4 yaşında anaokuluna giderken okul üniformasının yakasında Fenerbahçe arması taşıyordu. Ailem sporla ve futbolla hiç ilgili değildir. Fakat ben o yaşta o rozeti nerden ve nasıl bulduysam yakamdan hiç düşürmemişim.

Ben Fenerbahçe ile sevinir, Fenerbahçe ile üzülürüm. Sitemlerimde her zaman Fenerbahçe’nin daha iyi olması içindir. Bir önceki yazımda Fenerbahçe’nin oyun sistemini beğenmediğim için Fenerbahçe düşmanı yaptılar. Aykut Kocaman düşmanı ilan edenler oldu. Ben hiçbir takımın düşmanı olmadığım gibi Fenerbahçeli kimliğimi hiç gizlemiyorum.

Aykut Kocaman’ın futbolculuğuna hayrandım. Teknik Direktörlüğünü beğenmemek Aykut Kocaman düşmanlığı mıdır?

Aziz Yıldırım’ı yatırımlarından ve projelerinden dolayı hep tebrik ettim ve başarılı buldum. Son dönemde yaşananlar, transfer hataları ve kulübe verilen zarardan dolayı bırakması gerektiğini, Fenerbahçe’nin kurumsal bir kurum olduğunu ve Aziz Yıldırım’ın tekelinde olmadığını söylemek Aziz Yıldırım düşmanlığı mıdır?

İşin başka bir boyutu da beni düşman ilan edenlerin aksine başka bir taraftar grubu da Aziz Yıldırım’dan maaş aldığımı, yalakalık yaptığımı iddia ediyor. Bunların tamamının kul hakkı olduğunu bilmenizi isterim. İstediğiniz gibi yorum yapmak hakkınızdır. Eleştirmek kadar doğal bir hakkınızı kimse kısıtlayamaz. Fakat ön yargıyla bu adam Fenerbahçeli, bu Beşiktaşlı, bu Galatasaraylı, bu Trabzonsporlu diye yazıyı okumadan ya da önceki yazılarını bilmeden, bizleri tanımadan hakaret etmeniz, diğer yazar arkadaşlarımı da beni de üzer. Hepimiz insanız. Beşeriz şaşarız. Orhan baba bile dememiş mi “Hatasız kul olmaz” diye. Bizlerde hata yapabiliriz. Bir pozisyonu yorumlarken aynı görüşte olmayabiliriz. Belki sizin düşündüğünüz doğrudur. Belki biz yanlış karar veriyoruzdur ama lütfen daha yapıcı eleştiriler yapalım. Kaş yapalım derken göz çıkarmayalım.

Sağlıcakla kalın.

 

Yorumlar
TREND HABERLER