FENERBAHÇE

Fenerbahçe Dinamo Zagreb maçının golleri ve geniş özeti

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nda, Şükrü Saraçoğlu Ülker Stadı Spor Kompleksinde Dinamo Zagreb'i ağırladı. Karşılaşma 0-0 golsüz beraberlikle sona erdi.

Fenerbahçe Dinamo Zagreb maçının golleri ve geniş özeti

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi D Grubu 5. maçında grubun lideri Dinamo Zagreb'le 0-0 berabere kaldı. Puanını 8'e yükselten sarı-lacivertliler, Anderlecht - Spartak Trnava maçının da 0-0'lık sonuçla bitmesinin ardından son maçlar öncesinde bir üst tura yükselmeyi garantiledi. Dinamo Zagreb ise haftayı 13 puanla kapattı.

Fenerbahçe, Dinamo Zagreb'i konuk ettiği UEFA Avrupa Ligi D Grubu 5. maçında sahadan 0-0'lık beraberlikle ayrıldı ve Anderlecht - Spartak Trnava mücadelesinin de golsüz eşitlikle bitmesiyle birlikte son maçlar öncesinde bir üst tura yükseldi.

Fenerbahçe - Dinamo Zagreb maçından karelerFenerbahçe - Dinamo Zagreb maçından karelerFenerbahçe - Dinamo Zagreb maçından karelerFenerbahçe - Dinamo Zagreb maçından karelerHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

FENERBAHÇE:0 - 0:DİNAMO ZAGREB

90. dakika: MAÇ BİTTİ!

88. dakika: Dinamo Zagreb'de Ivan Sunjic rakip yarı alanda yaptığı faul sonrası sarı kart gördü.

87. dakika: Ceza alanı sol çaprazında topla buluşan Frey önünü açıp kaleyi denedi ancak onun vuruşunda top taca çıktı.

85. dakika: DİREKTEN DIŞARI! Fenerbahçe'nin çıkarken kaptırdığı top sonrası Dinamo Zagreb çok adamla geldi, ceza alanı sağ çaprazında pası alan Stojanovic bekletmeden sert vurdu, top direkten dışarı çıktı.

80. dakika: Maçta son 10 dakikaya girilirken golsüz eşitlik sürüyor.

79. dakika: Dinamo Zagreb kalecisi Livakovic hava topuna yükselirken takım arkadaşıyla çarpışıp yerde kaldı. Onun tedavisi için oyun duraklıyor.

78. dakika: Valbuena'nın son çizgiden ortaladığı topu arka direkte Isla önüne aldı, onun sol ayağıyla sert şutunda savunmaya çarpan top kornere çıktı.

77. dakika: NET FIRSAT! Sol kanattan gelişen Fenerbahçe atağında arka direğe açılan topu Barış önünde buldu, onun bomboş durumda vuruşunda top üstten auta gitti.

75. dakika: GOL GEÇERSİZ! Dinamo Zagreb'in sol kanattan kullandığı köşe vuruşunda Emir Dilaver'in kafa vuruşunda top ağlarla buluştu ancak hakem öncesinde Dilaver'in faul yaptığını belirterek golü iptal etti.

73. dakika: NELER YAPTI! Fenerbahçe yarı alanının ortalarında topu alan Petkovic, önündeki üç Fenerbahçeliye rağmen çok sakin hareketlerle içeri sokuldu ve önünü açıp şutunu çekti, Harun topu güçlükle kornere yumrukladı.

70. dakika: İLGİNÇ AN! Dinamo Zagreb atağında sağ kanattan Petkovic sert vurdu. Kaleci Harun direk dibinde iki hamlede kontrol ettiği topu bir anda elinden kaçırdı ve çizgi üzerinde son anda tekrar yakaladı.

65. dakika: Fenerbahçe taraftarı bu dakikalarda oyundan düşmeye başlayan takımlarını yeniden hareketlendirmeye çalışıyor. 

60. dakika: Hasan Ali'yle verkaça giren Valbuena sol kanattan içeri çok iyi bir top yolladı ancak Frey'i geçen top kalecinin ellerinde kaldı.

58. dakika: Fenerbahçe'de Roman Neustadter orta alanda yaptığı faul sonrası sarı kart gördü.

57. dakika: Temsilcimiz Fenerbahçe orta alanda ayağa paslar yaparak rakibini üzerine çekmeye çalışıyor. 

54. dakika: Fenerbahçe baskıyı iyice artırdı. Oyun tamamen Dinamo Zagreb ceza alanı çevresinde oynanıyor.

51. dakika: Ani gelişen Fenerbahçe atağında Benzia sol kanattan hareketlendi, ortasına kale önünde Frey dokunamadı.

46. dakika: İkinci yarı Fenerbahçeli futbolcuların yaptığı santra vuruş ile başlıyor. 

45. dakika: İlk yarı golsüz eşitlikle bitti

43. dakika: BU DA KAÇTI! Fenerbahçe'nin sol kanattan kullandığı köşe vuruşunda kaleci boşa çıktı, Skrtel'ın uygun durumda yaptığı kafa vuruşunda top direğin yanından auta çıktı.

42. dakika: NET FIRSAT KAÇTI! Valbuena'nın derinlemesine pasıyla savunma arkasına sarkan Hasan Ali bekletmeden ortasını yaptı, kale alanı içinde gerilerden gelen Barış'tan önce savunma araya girerek topu kornere yolladı.

40. dakika: Valbuena'nın sol kanattan ortasında kalecinin yumrukladığı top Benzia'nın önüne düştü. Benzia'nın penaltı noktası üzerinden dönerek vuruşunda top bu kez savunmadan döndü.

39. dakika: Fenerbahçe'de Isla, Rahmani'nin pozisyonu için hakeme yoğun itirazlarda bulununca sarı kart gördü.

36. dakika: Dinamo Zagreb'de Arijan Ademi yaptığı faul sonrası sarı kart gördü.

32. dakika: YİNE FREY! Bu kez Barış kendi taşıdığı topu ceza alanı ön çizgisine doğru koşan Frey'e gönderdi, Frey'in gelişine vuruşunda top farklı şekilde üstten auta çıktı.

31. dakika: Fenerbahçe bir kez daha sağ kanattan hücumu zorladı. Barış'ın pasıyla Isla ortaladı, Frey çok kötü bir kafa vuruşu yaptı. Aut...

30. dakika: Dinamo Zagreb çok etkili geldi. Gavranovic'in ara pasıyla bir anda kaleciyle karşı karşıya kalan Orsic'in vuruşunu Harun ayaklarıyla çıkardı ancak öncesinde ofsayt bayrağı havadaydı.

26. dakika: Fenerbahçe'nin her atağında top Harun'a kadar geliyor. Sarı-lacivertliler oyunu en geriden kurmaya çalışıyor.

22. dakika: Hasan Ali'nin pasıyla ceza alanı ön çizgide topu alan Frey yüzünü kaleye dönemedi.

20. dakika: Maçta ilk 20 dakikalık bölüm golsüz eşitlikle geçiliyor. İlk dakikalardaki Fenerbahçe baskısı bu bölümde yerini dengeli bir oyuna bıraktı.

17. dakika: SERT ŞUT! Sağ çaprazda topu alan Jailson ceza alanına girmeden sol ayağıyla çok sert vurdu, top kalecinin kucağına gitti. 

16. dakika: Fenerbahçe çok adamla etkili geldi. Ceza alanı sol çaprazında topu alan Benzia vuruş açısı bulamayınca savunma araya girip topu kornere yolladı.

11. dakika: Rakip ceza alanı dışında baskı yaparken rakibinin ayağına basan Michael Frey sarı kart gördü.

9. dakika: Zagreb gole çok yaklaştı. Stojanovic'in uzak mesafeden şutunda Gavranovic'e çarpıp yön değiştiren topu Harun kontrpiyede kalmasına rağmen müthiş bir reaksiyonla topun kontrolünü sağladı.

8. dakika: Fenerbahçe'nin sağ kanattan kullandığı serbest vuruşta Valbuena'nın ortaladığı top kalecide kaldı.

7. dakika: Fenerbahçe sağ kanattan etkili geldi. Rakiplerinden çok iyi sıyrılan Barış'ın son çizgiden içeri çevirdiği topu son anda savunma uzaklaştırdı.

6. dakika: Fenerbahçeli taraftarlar İstanbul'daki soğuk havaya ve hafta içi olmasına rağmen tribünlerin büyük bölümünü doldurmuş durumda. Sarı-lacivertli taraftarlar maçın başından bu yana hiç susmadan takımlarını destekliyor.

4. dakika: Fenerbahçe şimdi savunmada yaptığı hazırlık paslarıyla topu yeniden rakip yarı alana taşımaya çalışıyor.

3. dakika: Fenerbahçe oyunu tamamen rakip ceza sahası çevresine yıktı. 

2. dakika: Sağ kanattan paslaşarak kullanılan köşe vuruşu sonrası Barış Alıcı ortaladı, arka direkteki Skrtel'den önce savunma topu yeniden kornere yolladı.

1. dakika: Fenerbahçe maça önde baskıyla başladı. Hırvat ekibi, temsilcimizi kendi sahasında karşılıyor.

İstanbul şehrinde maçın hakemi mücadeleyi başlatan düdüğü çaldı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER