FENERBAHÇE

Fenerbahçe deplasmanda Galatasaray'ı yendi

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 4. haftasında Galatasaray Odeabank, Fenerbahçe Doğuş'a 83-62 mağlup oldu.

Fenerbahçe deplasmanda Galatasaray'ı yendi

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 4. haftasında derbi heyecanı yaşandı. Galatasaray Odeabank'ın cezası nedeniyle seyircisiz oynanan maçta Fenerbahçe Doğuş skor üstünlüğünü 40 dakika boyunca koruyarak 83-62 kazandı.

Fenerbahçe böylece ligde üçüncü galibiyetini alırken, sarı-kırmızılılar ikinci kez mağlup oldu.

FENERBAHÇE BAŞTAN SONA ÜSTÜN OYNADI

Karşılaşmaya hızlı başlayan Fenerbahçe Doğuş, Guduric ve Melih'in sayılarıyla 5-0'lık üstünlüğü yakaladı. Sarı-lacivertliler, Ahmet Düverioğlu'nun pota altındaki etkili oyunuyla 5. dakikada ise farkı 10 sayıya çıkardı: 3-13. Aldığı moladan sonra toparlanan Galatasaray Odeabank; Hopson, Summers ve Hardy ile 7-0'lık seri yakalayarak farkı 7. dakikada 3 sayıya indirdi: 10-13.

Fenerbahçe Doğuş

Sloukas ile oyun üstünlüğünü yeniden eline alan konuk ekip ilk çeyreği 21-12 önde bitirdi. Karşılıklı basketlerle başlayan ikinci çeyrekte Fenerbahçe Doğuş, 15. dakikayı 30-24 önde geçti. Savunma sertliğini arttıran konuk ekip Barış Hersek'in basketiyle ilk yarının bitimine 2 dakika kala 12 sayılık farka ulaştı: 26-38. Sarı-lacivertli ekip, soyunma odasına da 43-31'lik üstünlükle gitti.

Üçüncü çeyreğe Sinan Güler'in basketiyle başlayan Fenerbahçe, 25. dakikada farkı 17 sayıya yükseltti: 34-51. Galatasaray Odeabank, Renfroe'nin çabalarıyla farkı kapatmaya çalışsa da hücumda etkili olan sarı-lacivertliler, Egehan Arna'nın son saniye üçlüğü ile bu çeyreği de 63-40 önde tamamladı.

Galatasaray Odeabank son çeyreğe 4-0'lık seri ile başlasa da oyun üstünlüğünü kısa sürede yeniden eline alan konuk ekip, son 5 dakikaya 74-52 üstün girdi. Kalan bölümde de etkili olan Fenerbahçe Doğuş, maçtan 83-62 galip ayrıldı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER