YAZARLAR

Fenerbahçe cezalandırılıyor mu?

Fenerbahçe cezalandırılıyor mu?

Muhammed Işık
Muhammed Işık[email protected]

Yeni yönetimin hayırlı olmasını diliyorum. Yeni sezonda tüm branşlarda şampiyonluğa oynayacak kadrolar kurulacak. Yine tüm branşlarda hedef şampiyonluk olacak ve yeni bir heyecan başlayacak. Kongrede büyük sürprizler oldu. Nihat Özdemir yönetimde olmayacağını daha önce açıklamıştı. Ali Koç dahil yönetimde olmayan diğer isimler ise sürpriz oldu. Yönetim listesine Nihat bey ve Ali bey aile baskısından dolayı girmediler. Bir yandan da Fenerbahçe’nin ilerleyen süreçte başına gelebileceklerden sorumlu tutulmamak istemelerinden yönetimde olmamak istemeleri de düşünülebilir.

Özellikle CAS davasını çektiklerini gizlemeleri, süreç boyunca açıklama yapmamaları ve yönetimde yer almamaları biraz manidar geldi. Hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim. Tam olmaları gerektiği dönemde gemiyi terk ettiler. Başka bir gözle baktığımızda ise farklı düşünenler de yok değil. Listede hükümete yakın isimlerinde olması, içeride olan bitenden haberdar olmak isteyen Başbakan’ın listesi olarak yorumlayanların sayısı da küçümsenemez. Listedeki isimler görevlerini en iyi şekilde yapacaklardır. Fakat kim ne yaparsa yapsın Fenerbahçe taraftarı bu süreci ve bu sürece katkıda bulunanları unutmayacaktır.

Bu süreçte sürekli Mehmet Ali Aydınlar, Etik Kurulu, Hükümet ve Cemaat gündeme geldi. Özellikle operasyon içinde bulunanların cemaat mensubu oldukları ve bilinçli olarak yapıldığının altı çizildi. Elbette birileri bir tezgah içerisinde ise bu tezgah gün gelecek bozulacak. Yok değilse kul hakkına girmenin de vebalini taşımak zor. Fakat İlhan Helvacının Uefa müfettişleri arasında olması bu işin birazda kumpas olduğunu ispatlar niteliktedir. Şekip bey Uefa hakimi olacağı sırada içeri girdi. Aziz Yıldırım ihale sürecinde içeri alındı. Özellikle Aziz Yıldırım için 4 Milyar Dolarlık helikopter ihalesi için içeri alındı diye görüş bildirenlerin sayısı da az değil. Eğer bu işler tamamen siyasi sebeplerden, yandaşların kazanması için yapılan oyunlarsa bu işlere imza atanlar altından kalkamaz. Adalet dağıtanların adalet konusunda tereddüt yaşatması pek iyi sonuçlar doğurmayacaktır.

Son olarak Voleybolda yaşananlar Fenerbahçe taraftarını “neler oluyor” sorusunu sormaya sevk ediyor. Olsun bakalım bunları da görecekmişiz. Futbolda yaşanan olaylardan sonra bilinçli gibi görünse de bu olayın onunla bir alakası olmadığını fakat Mehmet Ali Aydınlar’ın bu konuda mutlaka söyleyecekleri vardır. Her zaman bir camia içten fethedilir. Başa geçmek için birilerinin ayağını kaydırmak istersen bunun ne kadar basiretsiz sonuçlar doğuracağını görürsün. Fenerbahçe şu anda Aziz Yıldırım karşıtı eski yöneticiler tarafından kuşatılmak isteniyor ve her türlü hasarı görmesi için ellerinden geleni yapıyorlar.

Aramızdan ayrılacağını açıklayan ve elveda yazısı yazan Melike arkadaşımıza sonsuz teşekkür ederim. Bundan sonra da sosyal medyada görüşmeye devam edeceğim. İnternetspor ailesi ile birlikte olduğu zaman zarfında kendisinin yazılarını hep takip ettim. Nerede olursa olsun takip etmeye devam edeceğim. İnşallah bir gün tekrar aramıza katılır.

 

Yorumlar
TREND HABERLER