BEŞİKTAŞ

Fenerbahçe Beşiktaş derbi maçı ne zaman saat kaçta?

Fenerbahçe Beşiktaş derbi maçı ne zaman saat kaçta hangi kanaldan canlı yayınlanacak? İşte Fenerbahçe Beşiktaş derbi maçı öncesi önemli bilgiler...

Fenerbahçe Beşiktaş derbi maçı ne zaman saat kaçta?

Fenerbahçe Beşktaş derbi maçı ile heyecan dolu bir derbi haftası spor severleri bekliyor. Fenerbahçe ve Beşiktaş arasında oynanan maçlardaki istatistikler dikkat çekerken, karşılaşma öncesi iki takımdan da haberler var. Peki Fenerbahçe Beşiktaş derbi maçı ne zaman saat kaçta hangi kanaldan canlı olarak yayınlanacak?

Fenerbahçe Beşiktaş derbi maçı ne zaman saat kaçta hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

Fenerbahçe Beşiktaş derbi maçı 23 Eylül Cumartesi akşamı saat 19:30'da başlayacak. Mücadele beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Fenerbahçe Beşiktaş derbi

Aykut Kocaman, Fenerbahçe'nin başında, Güneş'e karşı 7 maçta sadece bir kez kaybetti. Şenol Güneş, Beşiktaş'ın başında, Aykut Kocaman'ın çalıştırdığı takımlara karşı 6 maçta 2 galibiyet aldı. Süper Lig'in 6. haftasında 23 Eylül Cumartesi günü karşılaşacak Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın teknik direktörleri arasındaki rekabette, Aykut Kocaman'ın Şenol Güneş'e karşı galibiyetlerde 1 maç üstünlüğü bulunuyor.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ile Beşiktaş'ın çalıştırıcısı Şenol Güneş, 15'i Süper Lig, 3'ü Türkiye Kupası olmak üzere 18 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu maçlarda Kocaman'ın ekipleri 7 galibiyet elde etti. Şenol Güneş ise Kocaman'a karşı 6 kez galibiyet sevinci yaşadı. Tecrübeli iki teknik adamın başında bulunduğu takımlar, 5 maçta da berabere kaldı.

Kocaman ve Güneş ilk kez, 23 Ocak 2005'te bir Türkiye Kupası maçında karşı karşıya geldi. Bu maçta Güneş'in çalıştırdığı Trabzonspor, Kocaman'ın ekibi Malatyaspor'u 20'la geçerek tur atlamıştı. Kocaman; Malatyaspor, Konyaspor ve Fenerbahçe, Güneş ise Trabzonspor, Bursaspor ve Beşiktaş'ı çalıştırdığı dönemde karşı karşıya geldi. İki teknik adam, 12 yıl önce başlayan rekabette, 19. randevuya 23 Eylül'de Kadıköy'de çıkacak.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER