BEŞİKTAŞ

Fenerbahçe - Beşiktaş derbi maçı ne zaman?

Fenerbahçe - Beşiktaş derbi maçı ne zaman? Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin biletleti tükendi mi? Fenerbahçe - Beşiktaş derbi maçının biletleri ne kadar?

Fenerbahçe - Beşiktaş derbi maçı ne zaman?

Fenerbahçe -Beşiktaş derbi maçı haftanın sonucu en çok merak edilen maçlarından biri olacak. Kadıköy'de oynanacak Fenerbahçe - Beşiktaş maçının bilet fiyatları açıklanmıştı. Peki Fenerbahçe - Beşiktaş derbi maçı ne zaman | Biletler tükendi mi? Son dakika gelişmesi; yayıncı kuruluş derbinin 19.00'dan 20.00'ye alınması için başvuruda bulundu.

Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu'nun 13. haftasında, Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında, 3 Aralık Cumartesi günü, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak maçın biletleri tekrar satışa çıktı. Fenerbahçe, Beşiktaş maçının bilet fiyatlarını geçtiğimiz günlerde açıklamış ancak Galatasaray derbisinde taraftarların çirkin ve kötü tezahüratı nedeniyle disipline sevk edilmesinden ötürü satışı kısa süreliğine durdurmuştu.

Fenerbahçe PFDK'nın verdiği karar sonrası, biletleri yeniden satışa çıkardığını duyurdu. PFDK'nın Galatasaray maçında kötü tezahürat yapan taraftarlara ceza vermesiyle, o taraftarların Beşiktaş derbisine girişleri yasaklandı.

Fenerbahçe - Beşiktaş derbi

Biletler;

22-23 Kasım tarihlerinde Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Üyeleri, Kongre Üyeleri ve Temsilci Üyeler için (En fazla 2 bilet)

24 Kasım tarihinde Fenerbahçe Kart sahipleri ve Fenercell aboneleri için (1 adet bilet)

25 Kasım Perşembe günü itibariyle de genel satışa açılacaktır.

Satışlar, sadece www.passo.com.tr üzerinden alınacaktır.

Uygulanacak bilet fiyatları şöyledir:

OKUL AÇIK :100,00 TL

MİGROS TRİBÜNÜ :100,00 TL

BORAJET TRİBÜNÜ-MARATON ÜST H-I BLOK :130,00 TL

BORAJET TRİBÜNÜ C-D-F-G BLOK :150.00 TL

MARATON ÜST C-D-E-F-G BLOK :150.00 TL

FENERIUM ALT-MARATON ALT H-I BLOK :200,00 TL

FENERIUM ALT-MARATON ALT G BLOK :250,00 TL

FENERIUM ALT-MARATON F BLOK :260,00 TL

FENERIUM ALT-MARATON ALT E BLOK :275,00 TL

1907 TRİBÜNÜ A-B-C-D-E-K-L-M-N BLOK :400.00 TL

Son dakika gelişmesi..

Yayıncı kuruluş aynı gün İspanya La Liga'da oynanacak Barcelona - Real Madrid maçı nedeniyle derbinin saatinin değişmesini istedi. Lig TV yetkilileri Türkiye Futbol Federasyonu'na resmi başvuruda bulundu. Yayıncı kuruluş daha önce 19.00 olarak açıklanan derbinin başlama saatinin 20.00'ye çekilmesini talep etti. Fenerbahçe-Beşiktaş maçının başlama saati artık herkes tarafından merak ediliyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER