FENERBAHÇE

Fenerbahçe asrın kadrosunu kuruyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Pereira, dünya yıldızlarını istedi yönetim kesenin ağzını açtı. İşte isetenilen asrın kadrosundaki isimler...

Fenerbahçe asrın kadrosunu kuruyor

Yönetim, Lokomotiv maçının ardından Pereira ile bir araya geldi ve oynanan futbol için tebrik etti.

Futbol olarak her geçen gün iyiye gittiklerini söyleyen Pereira, "Gelecek sezon istediğim takviyeler yapılırsa tutulması zor bir takım oluruz" dedi. Yönetim asrın kadrosunu kurmaya hazırlanıyor. 

Antalya deplasmanında alınan yenilginin ardından bozulan moraller, Kasımpaşa ve Lokomotiv maçlarındaki futbol ve skorlar ile yerine geldi.

Başkan Aziz Yıldırım ve bazı yöneticilerin UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında oynanan ve Fenerbahçe'nin 2-0 kazandığı Lokomotiv Moskova maçı sonrasında teknik direktör Pereira ile bir araya geldikleri bildirildi.

Fenerbahçe 300 milyon TL'lik gelir bekliyor

Yönetimin özellikle Lokomotiv maçında ortaya konan futboldan dolayı çok mutlu olduklarını Pereira'ya iletti ve kendisini tebri etti. Portekizli teknik adamın da yönetime ilgisinden dolayı teşekkür ettiği "Futbol olarak her geçen hafta daha iyiye gidiyoruz. İstediğim gerçek oyun yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Daha da iyi olacağız" dediği bildirildi.

Robben

PEREIRA İSTEDİ YÖNETİM HAREKETE GEÇİYOR

Takvim'in haberine göre; Pereira'nın yönetimden bir de talebi oldu. Portekizli teknik adam Yıldırım ve yöneticilere "İstediğim takviyeler gerçekleştirilirse çok daha güçlü ve durdurulması zor bir takım haline geliriz" dedi.

Yönetimin B.Münih'li Robben, Chelsea'de kiralık oynayan Falcao ve sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Feghouli için kesinin ağzını açacağı ve sezon bitmeden harekete geçeceği belirtiliyor.

Yorumlar
TREND HABERLER