FENERBAHÇE

Fenerbahçe - Amedspor maçı geniş özeti

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 6. hafta maçında Fenerbahçe evinde Amedspor'u 3-0 yendi.

Fenerbahçe - Amedspor maçı geniş özeti

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 6. hafta maçında Fenerbahçe evinde Amedspor'u 3-0 yendi. Grubu ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe son 16 turunda Beşiktaş ile karşılaşacak.

PERSİE YILDIZLAŞTI

Daha önce son 16 turunda Beşiktaş ile oynaması kesinleşen Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri 8. dakikada Salih Uçan 36 ve 44. dakikalarda Robin van Persie'den geldi. RVP, ikinci golünün penaltıdan panenka vuruşuyla kaydetti.

Alınan bu sonucun ardından Fenerbahçe Gençlerbirliği'nin ardından 11 puanla grupta 2.'liğini tayin ederken, Amed Sportif, 2 puanla son sırada kaldı.

RAKİP BEŞİKTAŞ

Tek maç sistemiyle oynanacak son 16 turunda Beşiktaş ile Fenerbahçe, 4 ya da 5 Şubat'ta Vodafone Arena'da karşılaşacak

Fenerbahçe-Amedspor maçından kareler

FENERBAHÇE: 3 - 0 :AMEDSPOR 

Maç Sonu: Karşılaşmada uzatma dakikası oynanmadı ve karşılaşma sona erdi. Fenerbahçe Amedspor'u 3-0 mağlup etti.

90. dakika: Gelişen Fenerbahçe atağında Stoch'un sol kanattan yaptığı ortada Kazım zamanında kalesini terk ederek Erdi'den önce topu kontrol etti.

89. dakika: Karavayev rakibinden sıyrılmak isterken yerde kaldı ve faul bekledi ancak hakem oyunu devam ettirdi.

88. dakika: Fenerbahçe gole çok yaklaştı. İsmail'in sol kanattan yaptığı ortada Karavayev ceza sahası içinde boş durumda topu üstten dışarıya gönderdi ve Fenerbahçe mutlak bir golden oldu.

87. dakika: Şahin yaptığı müdahalenin ardından sakatlık geçiriyor. Sağlık görevlileri oyun alanında.

86. dakika: Gelişen Fenerbahçe atağında Karavayev'in sağ kanattan yaptığı ortada Şahin zamanında bir müdahale ederek topun Fernandao'ya gelmesine engel oldu.

85. dakika: Amedspor gole çok yaklaştı. Deniz'in pasıyla sağ kanatta topla buluşan Tekin ortasında Roman Neustadter Okan'dan önce topu karşıladı ve tehlikeyi önledi.

84. dakika: Gelişen Fenerbahçe atağında Karavayev'in sağ kanattan yaptığı ortada Şahin Fernandao'dan önce topu karşıladı ve tehlikeyi önledi.

83. dakika: Ercüment Caner'den sıyrılmak isterken yerde kaldı. Konuk ekip serbest vuruş kullanacak. amedsporlu futbolcular serbest vuruşu paslı kullandıktan sonra topu alan Deniz kaleyi düşündü. Onun vuruşu kaleci Fabiano'da kaldı.

82. Mansur bir kez daha ceza sahası dışından şansını denedi ancak top bu kez dışarıya gitti.

81. dakika: Gelişen Amedspor atağında Mansur ceza sahası dışından şansını denedi. Onun vuruşu kaleci Fabiano'da kaldı.

80. dakika: Erhan serbest vuruşta topu ileriye doğru gönderdi ancak Savaş topu karşıladı. Sonrasında sol kanatta topu alan Okan'ın ortasını Roman Neustadter karşıladı.

79. dakika: Mansur orta alanda Samed'in müdahalesiyle yerde kaldı. Konuk takım serbest vuruş kullanacak.

78. dakika: Gelişen Fenerbahçe atağında Stoch'un pasıyla ceza sahasında topla buluşan İsmail ortasını yapmak isterken savunma araya girdi ve ona orta yapma şansı vermedi.

77. dakika: Amedspor gole çok yaklaştı. Gelişen atakta ceza sahasında topla buluşan Şahin'in vuruşu yandan dışarıya gitti.

76. dakika: Tekin sol kanattan orta yapmak isterken Roman Neustadter araya girdi ve top dışarıya gitti. Konuk ekip korner kullanacak. Deniz'in sol kanattan kullandığı kornerde savunma topu karşıladı.

75. dakika: Gelişen Fenerbahçe atağında Caner'in ortasında Fernandao'dan önce savunma araya girdi.

74. dakika: Fenerbahçeli futbolcular bu dakikalarda kendi aralarında pas yapıyor.

73. dakika: Amedspor'da Yusuf çıktı. Tekin oyuna dahil oldu. Erdi'nin sağ kanattan kullandığı kornerde Fernandao'nun kafa vuruşu dışarıya gitti.

72. dakika: Gelişen Amedspor atağında Deniz ceza sahası dışından şansını denedi. Onun vuruşu kaleci Fabiano'da kaldı.

71. dakika: Fenerbahçe atağında Erdi'ye faul yapan Mansur sarı kart gördü. Fenerbahçe'de Yiğithan yerini Roman Neustadter'e bıraktı.

70. dakika: Fenerbahçe tehlikeli geldi. Erdi sol kanatta hareketlenen Stoch'u topla buluşturdu. Stoch ceza sahasında girdikten sonra vuruşunu yaptı ancak onun vuruşunda Kazım kalesinde başarılı.

69. dakika: Stoch'un sol kanattan kullandığı kornerde savunmada Şahin topu karşıladı. Sonrasında bir kez daha topu alan Stoch'un ortasında top doğrudan dışarıya gitti.

68. dakika: Samed bir kez daha Fernandao'yu düşündü ancak bu kez Kazım kalesini terk ederek tehlikeyi önledi. Sonrasında topu alan Savaş'ın sağ kanattan yaptığı ortayı savunma karşıladı ve top dışarıya gitti. Fenerbahçe korner kullanacak.

67. dakika: Hızlı gelişen Fenerbahçe atağında Samed savunmanın arkasına koşu yapan Fernandao'yu topla buluşturdu ancak pozisyon ofsayt.

66. dakika: Gelişen Amedspor atağında Deniz savunmanın arkasına koşu yapan Yusuf'u topla buluşturmak istedi ancak topun şiddetini iyi ayarlayamadı ve top kaleci Fabiano'da kaldı.

65. dakika: Deniz serbest vuruşta doğrudan kaleyi düşündü. Onun vuruşunu kaleci çıkardı. Amedspor korner kullanacak. Deniz korneri paslaşarak kullandıktan sonra pas hatası yaptı ve Savaş topu takımına kazandırdı.

64. dakika: Hızlı gelişen Amedspor atağında Deniz Samed'den sıyrılmak isterken top Samed'in eline çarptı. Konuk ekip tehlikeli olabilecek bir bölgeden serbest vuruş kullanacak.

63. dakika: Gelişen Fenerbahçe atağında Karavayev sağ kanattan orta yapmak isterken Erhan araya girdi ve ona orta yapma şansı vermedi.

62. dakika: Erdi sağ kanatta hareketlenen Karavayev'i topla buluşturmak istedi ancak topun şiddetini iyi ayarlayamadı ve top dışarıya gitti.

61. dakika: Fenerbahçeli futbolcular bu dakikalarda kendi aralarında pas yapıyor.

60. dakika: Fenerbahçe'de Salih ve Van Persie çıktı. Erdi ve Fernandao oyuna dahil oldu.

59. dakika: Fenerbahçe'de Fernandao ve Erdi oyuna girmek için hazırlık yapmaya başladı.

58. dakika: Deniz'in kullandığı serbest vuruşta Fenerbahçe savunması topu karşıladı.

57. dakika: Stoch'un sağ kanattan kullandığı kornerde Yiğithan'ın kafa vuruşu üstten dışarıya gitti. Mansur Salih'in müdahalesiyle yerde kaldı. Konuk ekip rakip yarı alanın ortasından serbest vuruş kullanacak.

56. dakika: Gelişen Fenerbahçe atağında Savaş'ın sağ kanattan yaptığı ortayı Erhan karşıladı ve top dışarıya gitti. Fenerbahçe korner kullanacak.

55. dakika: Fenerbahçeli futbolcular serbest vuruşu paslaşarak kullandıktan sonra topu alan Van Persie pas hatası yaptı ve konuk takıma geçti.

54. dakika: Savaş'a faul yapan Erhan sarı kart gördü. Fenerbahçe sağ kanattan serbest vuruş kullanacak.

53. dakika: Fenerbahçe atağında Salih'e faul yapan Ercüment sarı kart gördü.

52. dakika: Fenerbahçe mutlak bir pozisyondan yararlanamadı. Gelişen atakta Salih'in pasıyla kaleciyle karşı karşıya kalan Karavayev'in vuruşu az farkla yandan dışarıya gitti.

51. dakika: Fenerbahçe ikinci yarının ilk 5 dakikasında çok etkili. Amedspor atağa çıkmakta zorluk yaşıyor.

50. dakika: Fenerbahçe üst üste tehlikeli ataklar yapıyor. Stoch sol kanatta topla buluştuktan sonra şutunu çekti. Onun şutu savunmadan geri döndü.

49. dakika: Gelişen Fenerbahçe atağında Stoch'un sol kanattan yaptığı ortayı savunma karşıladı. Sonrasında diğer kanada açılana topu alan Savaş'ın ortasını bir kez daha savunma karşıladı.

48. dakika: Fenerbahçe yine tehlikeli geldi. İsmail'in sol kanattan yaptığı ortada savunma topu karşıladı. Devam eden atakta Salih'in gelişine vuruşu kaleci Kazım'da kaldı.

47. dakika: Fenerbahçe tehlikeli geldi. Savaş'ın pasıyla ceza sahasında topla buluşan Karavayev'in ortasını savunma karşıladı.

46. dakika: Karşılaşmada ikinci yarı başladı. Amedspor'da Bartu ve Berat çıktı yerlerine Okan ve Mansur oyuna dahil oldu.

Devre Arası: İlk yarıda uzatma dakikası oynanmadı ve ilk yarı sona erdi. Fenerbahçe soyunma odasına 3-0 önde gidiyor.

45. dakika: Amedspor oyuna yeniden başladı.

44. dakika: GOL! Penaltıda topun başına geçen Van Persie topu ağlara gönderdi.

43. dakika: Stoch korneri paslaşarak kullandıktan sonra topu alan Savaş'ın ortasında Van Persie'nin kafa vuruşu Hakan'ın eline çarptı. Fenerbahçe penaltı kullanacak.

42. dakika: Fenerbahçe tehlikeli geldi. Samed bir kez daha ceza sahası dışından şansını denedi. Onun vuruşu kaleci Kazım çıkardı ve dışarıya gitti. Fenerbahçe korner kullanacak.

41. dakika: Fenerbahçe gole çok yaklaştı. Stoch'un kullandığı kornerde Kadir'in kafa vuruşu sonrası topu önünde bulan Caner'in arka direkte yaptığı vuruşu dışarıya gitti.

40. dakika: Stoch serbest vuruşta doğrudan kaleyi düşündü. Onun vuruşu barajdan sekerek dışarıya gitti. Fenerbahçe korner kullanacak.

39. dakika: Gelişen Fenerbahçe atağında Samed rakibinin müdahalesiyle yerde kaldı. Fenerbahçe tehlikeli olabilecek bir bölgeden serbest vuruş kullanacak.

38. dakika: Hızlı gelişen konuk ekip atağında Bartu kaleciyle karşı karşıya kalmak üzereyken Yiğithan araya girdi ve tehlikeyi önledi.

37. dakika: Amedspor yeniden oyuna başladı.

36. dakika: GOL! Hızlı gelişen Fenerbahçe atağında Salih iki rakibinden sıyrıldıktan sonra ortasını yaptı. Onun ortasında Van Persie topu ağlara gönderdi.

35. dakika: Yusuf'un kullandığı serbest vuruşta savunmasına yardıma gelen Van Persie topu karşıladı.

34. dakika: Gelişen Amedspor atağında Bartu'ya faul yapan Yiğithan sarı kart gördü. Amedspor tehlikeli olabilecek bir bölgeden serbest vuruş kullanacak. Yiğithan'ın müdahalesiyle yerde kalan Bartu sakatlık geçiriyor. Sağlık görevlileri oyun alanında.

33. dakika: Amedspor bu dakikalarda etkili olmaya başladı.

32. dakika: Amedspor tehlikeli geldi. Yusuf'un sol kanattan yaptığı ortada Bertuğ'un kafa vuruşu kaleci Fabiano'da kaldı.

31. dakika: Bartu'nun sağ kanattan yaptığı ortada Yiğithan Bertuğ'dan önce topu karşıladı ve tehlikeyi önledi.

30. dakika: Gelişen Fenerbahçe atağında Karavayev'in sağ kanattan yaptığı ortada savunma topu karşıladı. Sonrasında hızlı gelişen Amedspor atağında Yusuf kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu ayağından fazla açtı ve Fabiano topu aldı.

29. dakika: Van Persie üç rakibinden sıyrıldıktan sonra ceza sahasına girmek üzereyken savunma araya girdi.

28. dakika: Bu dakikalarda topun hakimi Fenerbahçe. Sarı - lacivertli futbolcular kendi aralarında pas yapıyor.

27. dakika: Fenerbahçe yine etkili geldi. Gelişen atakta Samed ceza sahası dışından şansını denedi. Onun vuruşunda Kazım kalesinde başarılı.

26. dakika: Fenerbahçe etkili geldi. Van Persie savunmanın arkasına koşu yapan Stoch'u topla buluşturmak istedi. Stoch kaleciyle karşı karşıya kalacakken Kazım kalesini terk ederek tehlikeyi engelledi.

25. dakika: Hızlı gelişen Fenerbahçe atağında Van Persie rakibinden sıyrılmak isterken yerde kaldı ve faul bekledi ancak hakem oyunu devam ettirdi.

24. dakika: Fenerbahçe tehlikeli geldi. Gelişen atakta Caner'in pasıyla ceza sahasında topla buluşan Van Persie'nin şutu kaleciden geri döndü.

23. dakika: Fenerbahçeli futbolcular bu dakikalarda kendi aralarında pas yapıyor.

21. dakika: Amedsporlu futbolcular bu dakikalarda biraz daha ön alana çıkmaya başladı.

20. dakika: Erhan sol kanattan hareketlenen Yusuf'u düşündü ancak Savaş zamanında araya girdi ve Yusuf'un topu almasına engel oldu.

19. dakika: Stoch Şahin'den sıyrılmak isterken yerde kaldı. Ev sahibi ekip serbest vuruş kullanacak. Caner serbest vuruşu paslı kullandıktan sonra topu alan Stoch'un sol kanattan yaptığı ortayı savunma karşıladı.

18. dakika: Stoch'un sol kanattan kullandığı kornerde top kimseye değmeden dışarıya gitti.

17. dakika: İsmail topu rakibinden aldıktan sonra sol kanattaki Stoch'u topla buluşturdu. Onun ortasında top savunmaya çarparak dışarıya gitti. Fenerbahçe korner kullanacak.

16. dakika: Fenerbahçeli futbolcular bu dakikalarda ön alanda pres yaparak rakibini atağa çıkartmamaya çalışıyor.

15. dakika Stoch'un orta sahada yaptığı pas hatası sonrası topu alan Bertuğ savunmanın arkasına koşu yapan Yusuf'u düşündü ancak Savaş zamanında araya girerek tehlikeyi önledi.

14. dakika: Caner sol kanatta hareketlenen İsmail'i topla buluşturmak istedi ancak İsmail topu oyun alanında kontrol edemedi.

13. dakika: Gelişen Fenerbahçe atağında Savaş'ın sağ kanattan ortasında Salih'in kafa vuruşu üstten dışarıya gitti.

12. dakika: Salih'in pasıyla sağ kanatta topla buluşan Karavayev ceza sahasında hareketlenen Van Persie'yi topla buluşturmak istedi ancak onun ortası kalecide kaldı.

11. dakika: Amedspor tehlikeli geldi. gelişen atakta Erhan'ın sol kanattan yaptığı ortada Yusuf'un kafa vuruşu üstten dışarıya gitti.

10. dakika: Karavayev savunmanın arkasına koşu yapan Van Persie'yi topla buluşturmak istedi ancak pozisyon ofsayt.

9. dakika: Amedspor oyuna yeniden başladı. Gelişen Amedspor atağında Yusuf'un sol kanattan yaptığı ortayı savunma karşıladı. Sonrasında topu alan Bertuğ yerde kaldı ve faul bekledi ancak hakem devam etti.

8. dakika: GOL! Stoch serbest vuruşu paslaşarak kullandıktan sonra topu alan Karavayev savunmanın arkasına koşu yapan Salih'i topla buluşturdu. Kaleciyle karşı karşıya kalan Salih düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

7. dakika: İsmail sol kanatta rakibinden sıyrılmak isterken yerde kaldı. Fenerbahçe serbest vuruş kullanacak.

6. dakika: Şahin'in pasıyla sağ kanatta topla buluşan Hakan ortasını yaptı. Onun ortasında top kaleci Fabiano'da kaldı.

5. dakika: Bu kez Amedsporlu oyuncular kendi aralarında pas yapıyor.

4. dakika: Fenerbahçe tehlikeli geldi. Van Persie'nin pasıyla topla buluşan Karavayev rakibinden sıyrıldıktan sonra şutunu çekti. Onun vuruşu kaleci Kazım'da kaldı.

3. dakika: Fenerbahçeli futbolcular maçın ilk dakikalarında kendi aralarında pas yapıyor.

2. dakika: Hızlı gelişen Fenerbahçe atağında bu kez Van Persie sağ kanattaki Savaş'ı topla buluşturdu ancak Savaş topu oyun alanında kontrol edemedi.

1. dakika: Fenerbahçe'de Caner sağ kanatta hareketlenen Savaş'ı topla buluşturmak istedi ancak topun şiddetini iyi ayarlayamadı ve top dışarıya gitti.

1. dakika: Karşılaşmada ilk düdük çaldı. İki takıma da başarılar.

Maçtan Önce: Takımlar seremoni için sahaya çıkıyor. Kadıköy'de İstiklal Marşımız...

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER