SÜPER LİG

F.Bahçe'nin yeni divan başkanı Vefa Küçük

Fenerbahçe Spor Kulübü'nde Yüksel Günay'ın vefatı nedeniyle yeni divan kurulu başkanı Vefa Küçük seçildi.

F.Bahçe'nin yeni divan başkanı Vefa Küçük

Fenerbahçe Spor Kulübü'nde Yüksel Günay'ın vefatı nedeniyle yeni divan kurulu başkanı Vefa Küçük seçildi.

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Temmuz Ayı Olağan Toplantısı, Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde yapıldı. Kurul Başkanvekili Ünal Uyguç başkanlığındaki toplantıya BaşkanAziz Yıldırım, yöneticiler ve kurul üyeleri katıldı.

Toplantıda, Yüksel Günay'ın vefatıyla boşalan Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı ve Adnan Ersan'ın istifasıyla boşalan Yüksek Divan Kurulu Başkanvekilliği için seçimler yapıldı.

Toplantının son bölümünde yapılan seçimlerde Vefa Küçük, oybirliğiyle Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı'na seçildi.

VEFA KÜÇÜK: "ÇOK ÖNEMLİ BİR GÖREV..."

Seçimlerden sonra bir teşekkür konuşması yapan vefa küçük, "Oylarınızla ve teveccühlerinizle bu teşekkür konuşmasını yapma şansını bana verdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Büyük çoğunluğun ve kulüp başkanın teklif ve teveccühleriyle aday oldum ve başkanlığa seçildim. Yüksel Günay'ın hizmetlerini hepimiz biliyoruz. Bizler fani, Fenerbahçe ise bakidir. Bu göreve bunun için seçildim. İnşallah Nisan ayına kadar Yüksek Divanı biz yöneteceğiz. Ben Sayın Aziz Yıldırım'la aynı anda kulübe geldim. Üyelik numaralarımız art ardadır. Metin Aşık döneminde aynı yönetimde yer aldık.

Daha sonra başkanlık yarışında bulunduk. Fenerbahçe'nin gelişmesi, birlik ve beraberliğimiz sayesinde şimdi Başkan orada oturacak, ben de burada oturacağım. Bundan büyük mutluluk olmaz. Kulübümüzün daha başarılı olması konusunda bizler danışma ve tavsiye organı olarak yönetimimize destek olacağız. Tavsiyelerde bulunmak görevi hepimizindir. Biz sizleri temsil ediyoruz. Dayanışma içinde kulübümüzü başarılara, daha da başarılara götürmeye katkımız olacaktır. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Benim için çok onurlu bir görev tevdi ettiniz, sağ olun" diye konuştu. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER