FENERBAHÇE

F.Bahçe taraftarına göre kurtuluşun tek yolu var!

Vardar'a yenilerek Avrupa defterini kapatan Fenerbahçe'de, taraftarlar Ali Koç'un başkanlığa gelmesi için sosyal medyada kampanya başlattı.

F.Bahçe taraftarına göre kurtuluşun tek yolu var!

UEFA Avrupa Ligi’nde Vardar’a elenerek büyük bir şok yaşayan Fenerbahçe’de başkanlık için “Ali Koç” sesleri yükselmeye başladı.

Kadıköy’de 2-1 kaybedilen ve Avrupa’ya havlu atılan maçın ardından tribünlerde “Yönetim istifa” sesleri yükseldi. Oynanan futbol ve alınan sonuçlar nedeniyle taraftarın takıma ve yönetime büyük tepkisi vardı.

Fenerbahçe'yi elemenin ödülü cep telefonu

Sosyal medyada ise daha önce başkanlığa aday olacağını açıklayan Ali Koç’un acilen başkanlığa getirilmesi gerektiği yorumları yapıldı.

Fenerbahçe - Vardar maçı capsleri!

İşte sosyal medyada yapılan bazı paylaşımlar;

Tek Yol FENER @TekYolFENER
Dayanacak gücümüz kalmadı, yetiş Ali Koç!

Dr.Gürkan Kubilay @DrGurkanKubilay
F.Bahçe yönetimi , bu transfer politikası ve sonuçlarla , seçimde toptan Ali Koç'a şimdiden oy vermiştir.

Fenerbahçe Ordusu @FBOrdusuorg
Mehmet Demirkol: Fenerbahçe taraftarı vizyon istiyor. Ali Koç'u bu yüzden istiyor. Yakışıklı olduğu için seçmiyorlar, vizyonunu istiyorlar.

deniz @denissss27
FB TV'yi açsak da Ali Koç "Gaflet, dalalet ve hatta hıyanet içerisinde olan Fenerbahçe yönetimine tarafımca el konulmuştur." dese.

ergunbabahan @ebabahan
Koca Fenerbahçe'yi sıradanlaştırmayı başardı yönetim. Bu takımdan bu yıl hiç umut yok. Tek kurtuluş Ali Koç'lu yeni ve iddialı bir yönetim.

Lefterbahçe @Lefterbahce
Sabredeceğiz. Bu Aziz Y. yine adaylığını koyacak ama bu sefer "Şartlar ne olursa olsun aday olacağım" diyen Ali Koç'umuz var. Sabredeceğiz..

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER