DİĞER HABERLER

F.Bahçe Galatasaray'ın izinden gidiyor

Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Başkanı Bilal Eyüboğlu hentbol şubesi açılması ile ilgili konuştu..

F.Bahçe Galatasaray'ın izinden gidiyor

Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Başkanı Bilal Eyüboğlu, Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal'ın hentbol şubesini açacaklarını açıklamasının branş için önemli olduğunu belirterek, ''Beşiktaş ve Trabzonspor gibi köklü kulüplerin ardından Galatasaray'ın da hentbolda yer alması çok önemli bir gelişmedir. Bu tabii ki hentbolun değerini artıracaktır'' dedi.Kendilerinin daha önceden federasyon yönetim kurulu olarak kulüp yönetimiyle görüştüklerini anlatan Eyüboğlu, şöyle devam etti:

''Biz daha önceden görüşmeler yapıyorduk. Bunun sonucunda da Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal da hentbol şubesinin açılacağının açıklamasını yaptı. Yönetim olarak göreve geldiğimiz 1.5 senelik dönemde bu konuda görüşmelerimiz sürüyordu. Galatasaray da bunu onaylayarak hentbola katılıyor. Bu yönetim kurulumuzun başarısıdır. Çünkü Galatasaray çok büyük bir camia. Beşiktaş ve Trabzonspor gibi köklü kulüplerin ardından Galatasaray'ın da hentbolda yer alması çok önemli bir gelişmedir. Bu tabii ki de hentbolun değerini artıracaktır.''

-Sırada Fenerbahçe var-

THF Başkanı Bilal Eyüboğlu, Galatasaray'ın ardından Fenerbahçe Kulübü'nün de hentbol şubesini açmak için girişimleri olduğunu söyledi.

Yönetim olarak sarı-lacivertli kulüp yetkilileriyle görüşmeler yaptıklarını ifade eden Eyüboğlu, ''Fenerbahçe Kulübü'nün de bu konuda girişimleri var. Fenerbahçe ile de görüşmelerimiz var. Bu konuda görüşmeler devam edecek. Onun da sonucunu alacağız. Artık ezeli rekabet hentbolda da yaşanacaktır. Bu hem seyirci, hem de hentbolun değeri açısından çok önemli bir olay'' diyerek sözlerini tamamladı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER