GALATASARAY

Fatih Terim'in motivasyon için dinlettiği şarkı ortaya çıktı

Fatih Terim'in oyuncularını motive etmek için, Macklemore’un Ray Dalton ile birlikte seslendirdiği Cant Hold Us adlı şarkının LeBron James mix versiyonunu dinlettiği ortaya çıktı.

Fatih Terim'in motivasyon için dinlettiği şarkı ortaya çıktı

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Medipol Başakşehir'i 2-0 yenerken, teknik direktör Fatih Terim'in oyuncularına maç öncesi şarkı dinlettirmesi sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri oldu.

TEMPO İÇİN CAMLARA VURUYORUM : Fatih Terim, Başakşehir maçı sonrasında, "Trabzonspor maçı öncesi başladı. Biz Florya'dan stada gelinceye kadar şarkı dinleriz. Stada yaklaştımızda bu parçalardan en hareketlisi var o çalar. Yerli değil yabancı bir şarkı. Ben o şarkıyı özel yaptırdım Mert'e. Kanınızı kaynatacak. Yerinizde durdurmayacak bir parça. Öyle bir müzik ki, stada geldiğinizde full konsantre oluyorsunuz. Camlara vuruyoruz. Ben de vuruyorum. Abdurrahim Albayrak da oluyor. Tempo için" şeklinde konuşmuştu.

CANT HOLD US : Terim'in Macklemore’un Ray Dalton ile birlikte seslendirdiği Cant Hold Us şarkısının LeBron James Mix versiyonunu dinlettiği ortaya çıktı.

İşte o şarkı:

Rıdvan Dilmen'den Arda Turan açıklaması

Yorumlar
TREND HABERLER