GALATASARAY

Fatih Terim'den takıma ültimatom

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Süper Kupa finalinin ardından takımına ültimatom verdi.

Fatih Terim'den takıma ültimatom

Süper Lig'i Ankaragücü deplasmanında açacak olan ve sonrasında iki hafta üst üste evinde oynayacak olan Sarı-Kırmızılılar'da İmparator, "İlk 3 hafta kesinlikle hata istemiyorum. Trabzonspor maçına kadar kayıp yok" ifadelerini kullandı.

Yeni sezonun ilk resmi maçında Süper Kupa finalinde Akhisar'a penaltılarla kaybeden Galatasaray'da takımın aldığı sonuçtan çok, sergilenen kötü futbol camiayı endişelendirmişti.

Fatih TerimHabertürk'ün haberine göre, Karşılaşmanın ardından oyuncularını haşlayan teknik direktör Fatih Terim, Süper Lig'in başlamasına günler kala öğrencilerine ültimatom verdi.

Ligi Ankaragücü deplasmanında açacaklarını sonrasında ise iki hafta üst üste Türk Telekom Stadı'nda oynayacaklarını belirten tecrübeli çalıştırıcının, "Şampiyon takıma yakışır şekilde mücadele etmemiz gerekiyor. Bir kaza yaptık ancak bu geride kaldı. Şimdi lige çok iyi başlayıp Şampiyonlar Ligi’ne kadar da oyunumuzu geliştirmeliyiz. İlk 3 hafta kesinlikle hata istemiyorum. 9 puanı toplayarak Trabzon deplasmanına kayıpsız gitmeliyiz" dediği öğrenildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER