FUTBOL

Fatih Terim'den şampiyonluk açıklaması

Şampiyon Galatasaray'ın teknik direktörü Fatih Terim, 'Benim 7, kulübün 21. şampiyonluğu. Demek ki doğru bir tweet atmışız. Kaldığımız yer burasıydı' dedi.

Galatasaray Teknik Direktör Fatih Terim, Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Göztepe'yi deplasmanda 1-0 yenip şampiyon oldukları karşılaşma sonrası önemli açıklamalarda bulundu.

Basın toplantısında konuşan Sarı-Kırmızılı ekibin deneyimli hocası, göreve geldiği zaman attığı tweeti işaret ederek şu ifadeleri kullandı:

'Ali Sami Yen'de görüşmek üzere...' : "Göztepe ile başlamıştık, Göztepe ile bitirdik. Galatasaraylılara hayırlı olsun. Kulübümüzün 21, benim 7. şampiyonluğum. Anamızın ak sütü gibi hak edilmiş bir şampiyonluk. Şampiyonluğu Ali Sami Yen'de kendimize yakışan şekilde kutlayacağız. Bugün için Florya'yı kapattık biraz, fiziki şartlardan dolayı öyle oldu. Yarın kupayla beraber birbirimize sarılacağımız, eğleneceğimiz bir gün olacak. Ali Sami Yen'de görüşmek üzere..."

'Herkese sonsuz teşekkür ederim' : "Daha evvelki başkan ve yöneticilere, benden önceki hocalara teşekkür ediyorum. Hiçbir yerde bizi yalnız bırakmayan, kendi stadımızda oyuna katkı koyan taraftarımıza da sonsuz teşekkür ediyorum. Florya'da kolay günler geçirmedik ama gerek eski başkan ve yönetimin yaptığı şeyler, gerekse mevcut başkan ve yönetimimizin bize sağladığı rahat ortam şampiyonluğumuzda çok önemli. Ayrıca herkesin eşine, ailesine de bu şampiyonluktaki katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Kendi eşime, aileme, özellikle 3 torunuma da teşekkür ediyorum. Mustafa Cengiz beyefendiye ve Abdurrahim'e çok teşekkür ediyorum. Abdurrahim'in hakkı yenmez, atlasaydım, üzülürdüm."

'Demek ki doğru tweet atmışız' : "Benim 7, kulübün 21. şampiyonluğu. Demek ki doğru bir tweet atmışız. Kaldığımız yer burasıydı. Galatasaray şampiyon oldu, Şampiyonlar Ligi'ne katılıyor. Hiçbir şeyin garantisi yok. Gruptan çıkamayabiliriz, kaybedebiliriz ama bu isteğimizi değiştirmez. Bir sonraki vizyonu işaret etmeden hiç korkmadık. Galatasaray'ın hedefi, esas hedefi, dışarıda herkesin hayali, herkesin isteği, o son Real Madrid maçını hiç unutmadık. O tatta bir mücadele. İnşallah onu da yapacağız. Benim hep istediğim, seyircinin gurur duyacağı bir takım ortaya çıkarmak. Şampiyonlar Ligi hayalini hep kuruyorum kafamda. İmza atarken de Dursun beye bunu söylemiştim. Tweeti de onun için attım, hedefi de gösteriyorum."

Yorumlar
TREND HABERLER