GALATASARAY

Fatih Terim'den olay açıklama

Süper Lig'de şampiyonluk yarışını ilgilendiren dev maçta Galatasaray, Medipol Başakşehir'i 2-0 mağlup etti.

Fatih Terim'den olay açıklama

Süper Lig'de şampiyonluk yarışını ilgilendiren dev maçta Galatasaray, Medipol Başakşehir'i konuk etti. Fatih Terim önderliğindeki Aslan, kritik müsabakada rakibini 2-0'lık skorla mağlup etmeyi başardı ve puanını 60'a yükseltip yeniden liderlik koltuğunu eline geçirdi.

Maçın ardından Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, önemli değerlendirmelerde bulundu.

İşte Terim'in açıklamaları: "Takımımı tebrik ediyorum. İlk dakikadan son dakikaya kadar, 1 hafta önce olmayan konsantrasyon vardı. Tam bir büyük takım, lider takım gibi oynadılar."

"Gol ve gol sonrasında oynanan oyun, yapılan taktik değişiklikler 3 puana yönelikti. Bazen öyle oynarsınız ki, sizin tükenen kredileriniz, rakibin ki ile çakışır ve en ufak hatada dışarıda kalırsınız. Galatasaray bugün 3 puanı hak etmiştir. Bileğinin gücüyle.

Taraftara övgü dolu sözler : "Yapılan tüm taktik değişiklikler 3 puana göreydi. Galatasaray, bugün bileğinin gücüyle, mentalitesiyle, mücadelesiyle kazanmıştır. Taraftarlarımız da başka bir kale gibiydi arkamızda."

"5 maç kala liderliği aldık. Deplasman işlerini bir halledersek inşallah. Galatasaray'ın fikstürü zor diyorlar. Galatasaray, Galatasaray gibi oynamazsa, her maç zor. Bundan sonra oynayacak diye düşünüyorum, her maç kolay olur."

"Rakibimizi yüksek toplarda belki de Türkiye'nin en iyilerinden, bir tane vurdurmuşuz ve biz yüksek toptan gol bulmuşuz. Birçok istatistiği lehine çevirmiş bir Galatasaray var."

“Muhakkak diğer takımların, futbolla ilgilenen herkesin görüşü değerlidir. Maçlarımız zordur ama Galatasaray böyle oynayınca zor olmaz maçlar. Ancak Gençlerbirliği maçındaki gibi oynarsa her maç zordur. Taraftarlarımıza güzel bir hediye verdiğimiz için son derece mutluyum. Allah bize bir şans daha verdi. Hadi bakalım 5 maç var ve lidersiniz. Alanya ile çok önemli bir maça çıkacağız. Ancak süreç belli”

“Bizim sahaya gelişimizde çok güzel bir müziğimiz var. Florya’dan başlıyor bu. Buraya gelinceye kadar müzik dinleriz. Trabzonspor maçı öncesi başladı bu. Buraya geldiğimiz anda bu şarkıların en hareketlisi başlıyor. Yabancı şarkılar. Özel yaptırdım ben bunu Mert’e. Asık suratla, kimse kimseyle konuşmadan espri yapmadan 1 saat çekilmez. Keyif almaya geliyoruz. Öyle bir müzik ki bu, herkes konsantre oluyor. Ben de vuruyorum camlara Abdurrahim de vuruyor”

"O gece eve gidip sonra geri geldim. Çünkü insanın bir yerine dokunuyor. Galatasaray’da oynadığım dönemden bu yana taraftarla çok ayrı bir bağ var. Çok üzüldüm geçen hafta. Çok önemli bir maç var sonraki hafta, kimseye bir şey de diyemiyorsun. 'Allah’ım keşke yarın maç olsa' gibi bir ortam var. Eve gidip bir çorba içtim. Sonra çıktım. Üzülüyor insan, mahcubiyet duyuyor. O kadar candan bir tezahürat ve bağırış vardı ki havaalanında, Allah herkese nasip etsin”

Soruya cevap vermedi : Fatih Terim, Arda Turan ve Emre Belözoğlu’yla ilgili sorulan sorulara ise yanıt vermedi.

Yorumlar
TREND HABERLER