GALATASARAY

Fatih Terim'den Mustafa Cengiz'e Ali Koç tepkisi

Mustafa Cengiz'in kendisi için "sokak kabadayısı" diyen Ali Koç'u locasında ağırlayıp samimi görüntüler vermesi Fatih Terim'i kızdırdı.

Fatih Terim'den Mustafa Cengiz'e Ali Koç tepkisi

Galatasaray'ın geçtiğimiz pazar günü Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde Fenerbahçe'yi ağırladığı derbiye iki kulüp başkanının ve yöneticilerinin samimi görüntüleri damga vurmuştu.

LOCASINDA AĞIRLADI... Sinan Erdem Spor Salonu'ndaki derbi öncesi, sarı-kırmızılı kulübün başkanı Mustafa Cengiz ve kurmayları, sarı-lacivertlilerin başkanı Ali Koç ile beraberindekileri locada konuk ederken iki taraf da dostluk mesajları vermişlerdi.

TERİM KIZGIN... Herkesin beğenisini kazanan bu görüntünün Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'i kızdırdığı ortaya çıktı. Hatırlanacağı gibi Süper Lig'de Türk Telekom Stadı'nda oynanan ve 2-2 berabere biten olaylı derbinin bitiş düdüğüyle Fatih Terim sahaya girerek hakem Fırat Aydınus'a sert tepki göstermişti.

SOKAK KABADAYISI DEMİŞTİ... İki takım futbolcularının da birbirlerine girdiği gerilimin ardından Fenerbahçe, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada Terim'i kastederek "Sokak kabadayısı" ifadesini kullanmıştı.

Terim Almanya'daki Schalke maçı sonrasında de bu açıklamaya "Sokak kabadayısı gibi ifadeler kullanmak, Ali Koç vizyonuna yakışmıyor" diyerek tepki göstermişti.

Terim'in, o maçtan sonra aldığı 10 maçlık ceza bitmeden başkan Mustafa Cengiz ve yöneticilerin Ali Koç ile böyle samimi görüntüler vermesine içerlediği öğrenildi.

Cezalar nedeniyle zor günler geçiren tecrübeli çalıştırıcının, kendisinin arkasında durulmadığını belirterek kulüpte yönetim zafiyeti olduğunu söylediği kaydedildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER