GALATASARAY

Fatih Terim'den galibiyet yorumu

Galatasaray'ın konuğu Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u 1-0 mağlup ettiği karşılaşma sonrasında oyunu değerlendiren Fatih Terim, "10 veya üstü önemli pozisyonumuz var. Hafif kalp çarpıntılı, hafif isyanlı bir zaman geçirdik. Bizim veya bizim gibi takımların en önemli kırılma noktası goldür" dedi.

Fatih Terim'den galibiyet yorumu

Spor Toto Süper Lig’de 7. haftanın açılış maçında Galatasaray, konuğu Büyükşehir Belediye Erzurumspor’u zorlandığı maçta 1-0 yenmeyi başardı ve çarşamba günü oynanacak Porto deplasmanı öncesinde moral depoladı. Müsabakanın ardından Fatih Terim, açıklamalarda bulunurken müsabakayı değerlendirdi ve sakatlanarak oyundan çıkan Emre Akbaba’nın durumu hakkında bilgi verdi.

Terim oyunu değerlendirirken “İlk dakikada öne geçebilirdik. Frikik ve direkle başladık. İkinci yarı daha iyi oynadık. Üçüncü bölgede daha çabuk ve isabetli paslarla birçok pozisyon bulduk. İlk golü bulsak maçın skoru farklı olacağı için ama maalesef son vuruşlarda başarılı olamadık. Bunu teknikle, beceriyle nasıl ifade edeceğiz bilmiyorum. 10 veya üstü önemli pozisyonumuz var. Hafif kalp çarpıntılı, hafif isyanlı bir zaman geçirdik. Bizim veya bizim gibi takımların en önemli kırılma noktası goldür” ifadelerini kullandı.

‘Emre’nin durumu yarın belli olacak’ : “Bugün önemli olan 3 puan ama bunun yanında sabırla, düşünceyi bozmadan kabullenmemek, gol için devamlı atak halinde olmak” diyen deneyimli teknik adam Emre Akbaba’nın durumuyla ilgili olarak da, “Emre’nin durumu yarın sabah belli olacak. Yarın MR çektirip bakacaklar. Biz de hasar tespitimizi yapıyoruz. Ndiaye maalesef çok ihtiyacımız olan bir Porto maçında oynayamayacak. Onun yerine oynayacak oyuncumuz inşallah onu aratmayacaktır” şeklinde konuştu.

Galatasaray-Erzurumspor maçı sonucu ve geniş özeti

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER