GALATASARAY

Fatih Terim Serdar Aziz'i defterden sildi

Devre arasında taşların yerinden oynayacağı Galatasaray'da önemli bir gelişme yaşandı.

Fatih Terim Serdar Aziz'i defterden sildi

Hastalandığı için Sivas kadrosundan son anda çıkartılan Serdar Aziz’in maçtan 12 saat sonra Maldivler’den tatil fotoğrafı paylaşması Fatih Terim’in büyük tepkisine neden oldu.

Terim’in “Gözüm görmesin” dediği Serdar’ın satış listesine konulması gündeme geldi. Sık sık sakatlanmasıyla bilinen milli stoper Serdar Aziz, teknik direktör Fatih Terim’in sabrını taşırdı.

Ancak bu sabrı sakatlık değil, Aziz’in tatil paylaşımı oldu. Son Sivasspor maçı için takım otobüsüyle Türk Telekom Stadyumu’na gitmese de ishal, halsizlik ve bulantı şikâyetleri üzerine son dakikada kadrodan çıkarılan Serdar Aziz, maçın üstünden 12 saat geçmeden eşi Tuğçe Aziz aracılığıyla uçaktan ve Maldivler’den tatil fotoğrafı paylaştı. Ve bu paylaşım da Fatih Terim’in büyük tepkisini çekti.

Şampiyonluk yarışında çok büyük önem taşıyan Sivasspor maçına rahatsızlığını öne sürerek karşılaşmaya çıkmayan Serdar Aziz’in bu davranışı sarı kırmızılılardaki geleceğini de tehlikeye attı.

Zira Fatih Terim’in “Bir daha gözüm görmesin” diyerek, sert bir tepki verdiği Serdar Aziz’i, 5 Ocak’ta başlayacak olan Antalya devre arası kampının kadrosuna almaması gündeme geldi.

Yine bu gelişmeden sonra tecrübeli oyuncunun, devre arası transferinde de takımdan ayrılma ihtimali ortaya çıktı. 

"ÖNCEDEN PLANLANDI" 

Hürriyet'in haberine göre, Serdar Aziz, Instgaram hesabından yaptığı açıklamada, “Bilindiği üzere maç sabahı gıda zehirlenmesi yaşadım ve bu yüzden maçta forma giyemedim. Bugün ise ailemle daha önceden planlanmış olan tatil programımız için yola çıktık. Sezonun ilk yarısında birçok şanssızlık ve olumsuzluğa rağmen, çok mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Devre arası kampında daha çok çalışıp, 22. şampiyonluğu hep beraber kutlamak dileğiyle hoşçakalın, sevgiler” dedi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER