GALATASARAY

Fatih Terim: Şampiyonlar Ligi'ne yakışır bir oyundu

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Porto maçının ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Fatih Terim: Şampiyonlar Ligi'ne yakışır bir oyundu

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu ikinci maçında deplasmanda Portekiz'in Porto takımına 1-0 yenilen Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, mağlubiyeti hak etmediklerini söyledi.

Dragao Stadı'nda yapılan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Terim, rakiplerini tebrik ederek, "Bazen yenilirken de 'Helal olsun' dedirtebilirsiniz. Bence bugün o maçlardan bir tanesiydi." dedi.

Terim, maçta birçok net pozisyon yakaladıklarını dile getirdi.

''MAĞLUP OLDUK AMA HAK ETMEDİK''...Porto'nun çok güçlü bir ekip olduğunu belirten Fetih Terim, şöyle konuştu: 

''BU GRUPTAN ÇIKACAĞIZ''...Porto'yu iyi analiz ettiklerini aktaran Terim, "Analizimiz oyuna ve pozisyona yansıdı ama maalesef skora yansımadı. Daha 4 maçımız var. Allah'ın izniyle bu gruptan çıkacağız." ifadelerini kullandı.

Galatasaray taraftarı Belhanda'ya çok kızgın

''UEFA GEREĞİNİ YAPACAKTIR''...Verilmeyen penaltı hakkında da konuşan Terim, "Serdar Aziz'in pozisyonuna herkes penaltı gibi diyor ama hakem Oliver'ın Juventus-Real Madrid maçında verdiği penaltıdan sonra penaltı konusunda biraz daha seçici olduğunu düşünüyorum. O herhalde psikolojik bir travma yarattı. Olmayan penaltıyı vermişti o zaman. Şampiyonlar Ligi'nin de kaderini değiştirmişti. Serdar'ın pozisyonuna çalmadı. Bizim ona sığınmamıza gerek yok, herhalde UEFA yetkilileri gereğini yapacaktır. Çok bir şey de beklemeyelim bu tip durumlarda. %50-%50 ise genel olarak diğer tarafa verirler." dedi.

Yorumlar
TREND HABERLER