FUTBOL

Fatih Terim: Gazetecileri uçağa ben aldım

EURO 2016'da yaşanan sorunları ve en son Arda'nın Milli Takımı bırakmasıyla ilgili 88 dakika süren genel bir basın toplantısı yapan Fatih Terim, Arda'yı kastederek, 'Bir şey varsa gelsin yüzüme söylesin' dedi.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Kosova maçının ardından merakla beklenen ve 88 dakika süren basın toplantısında gündeme dair konularda açıklamalar bulundu.

Uçağa kendisinin aldığını söyleyen Terim, Olay Bilal Meşe olayı değil, olay gazetecilerin uçağa alınma meselesi değil. Gazetecileri ben aldım uçağa. 3 ay önce program yapılırken, bana söyleneni söylüyorum. Maç Ramazan'a denk geliyor. Portoroz 1071 km. Gece 12'de bitiyor Makedonya maçı. Gece saatlerce sahura kadar direksiyon sallayacaklar. Ben de "Peki, arkadaşlar bizimle gelebilir." dedim. Bu ilk uygulama değil. Fransa'ya giderken, bütün yayın yönetmenleriyle beraber gittik. Çok da hoş oldu. Kendisine söyledim oyuncunun, "Bir uygulama yapacaksak oyunculara sormayız." Yarın olsa yine alırım. Ayrıca, gazeteler TFF'ye ücretini ödüyor. Buna rağmen biz ilk sıraya sizi alıyoruz, bir baraj koyuyoruz, arkasına oyuncuları alıyoruz. Buna bir sıkıntı olmadı." diye konuştu.

Yorumlar
TREND HABERLER