GALATASARAY

Fatih Terim Emre Akbaba'yı sahaya sürecek

Galatasaray'ın yeni transferi Emre Akbaba, takıma çabuk uyum sağladı. Teknik Direktör Fatih Terim, Milli futbolcuyu Alanyaspor maçında sahaya sürmeyi planlıyor.

Fatih Terim Emre Akbaba'yı sahaya sürecek

Galatasaray’ın Fenerbahçe’yle girdiği transfer yarışının ardından Alanya’dan kadrosuna kattığı Emre Akbaba, yeni takımına hemen uyum sağladı.

Antrenmanlardaki performansıyla teknik direktör Fatih Terim’in gözüne girmeyi başaran 26 yaşındaki oyuncunun, yarın oynanacak Alanya maçında ilk 11’de sahaya çıkabileceği öğrenildi.

ESKİ TAKIMINA KARŞI OYNAYACAK : Göztepe mücadelesinin 61. dakikasında Sinan Gümüş’ün yerine oyuna dahil olarak ilk maçına çıkan gurbetçi yetenek, girdiği birkaç pozisyonla oyuna hareket de getirmişti. İlk 11’de oynayayacağı ilk maçın eski takımına karşı olması beklenen Emre, bu açıdan da ilginç bir tecrübe yaşayacak.

BELHANDA'YLA BİRLİKTE OLACAK : Sakatlığı bulunan Ryan Donk’un oynama ihtimalini düşük gören Terim’in bu maçta ön liberoya Fernando’yu çekmeyi planladığı kaydedildi. İmparator’un ota alanda ise Younes Belhanda ile Emre Akbaba ikilisine şans vereceği kaydedildi.

Modeste Galatasaray paylaşımını beğendi

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER