GALATASARAY

Fatih Terim dünya yıldızını reddetti!

Ocak ayı transfer dönemini hareketli gerçirecek olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, forvet hattı için önerilen dünyaca ünlü yıldız ismi veto etti.

Fatih Terim dünya yıldızını reddetti!

Devre arasında iki golcü almak isteyen Galatasaray, menajerinin önerdiği Fernando Torres'i geri çevirdi. Fatih Terim ve kurmayları, İspanyol'un Japonya performansını beğenmedi.

Devre arasında iki golcü başta olmak üzere, takıma takviye yapacak olan Galatasaray'da ünlü İspanyol golcü Fernando Torres gündeme geldi ancak veto yedi.

Hürriyet'in haberine göre, Torres, formasını giydiği Japonya'nın Sagon Tosu takımı küme düşünce sözleşmesi gereği, serbest kalma hakkına sahip.

Menajeri tarafından sarı kırmızılı kulübe bonservissiz önerilen 34 yaşındaki golcüye teknik direktör Fatih Terim ve kurmayları "Hayır" dedi. Teklif sonrası Torres, analiz ekibi tarafından mercek altına alındı. Teknik heyete sunulan raporda, İspanyol eski günlerinden çok uzak olduğu kaydedildi.

ANALİZ SONUÇLARI İYİ ÇIKMADI...Teknik heyet yaptığı değerlendirmede "Herkesin aklında kalan görüntüsünün çok uzağında. Galatasaray'a ve takıma ekstra katkısı olmaz" diyerek, Fernando Torres önerisini geri çevirdi.

Geçen temmuz ayında, olan Atletico Madrid'den, Japonya Ligi ekiplerinden Sagan Tosu forması'na giden tecrübeli yıldız forma giydiği 17 maçta sadece 3 gol aterken, 2 de asiste imza attı.

Flaş iddia! Ozan Kabak Juventus'a satılıyor

Torres, kariyerinde Liverpool, Chelsea ve Milan gibi Avrupa'nın önde gelen kulüplerinde forma giydi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER