GALATASARAY

Fatih Terim: Ben alışkın değilim böyle skorlara...

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, deplasmanda alınan 2-0'lık Lokomotiv Moskova mağlubiyeti sonrası konuştu.

Fatih Terim: Ben alışkın değilim böyle skorlara...

Galatasaray, deplasmanda Lokomotiv Moskova'ya 2-0 mağlup oldu ve gruptan çıkma şansını kaybetti. Karşılaşma sonrası konuşan teknik direktör Fatih Terim, "Ne istiyorsak o şekilde oynayan yüzdeye geleceğiz. Ben de alışkın değilim böyle skorlara. Bahane üretmeye gerek yok" dedi.

Deneyimli teknik adam, yedikleri gole kadar kadar iyi bir oyun ortaya koyduklarını belirterek, "Tesadüf eseri yediğimiz gol bizi devreye mağlup soktu. İkinci yarı yediğimiz ikinci golün ardından kazanma ihtimalimiz yoktu, Lokomotiv bizden daha iyi oynadı." diye konuştu.

Genç savunma oyuncusu Ozan Kabak'ı başarılı oyunu nedeniyle tebrik eden Terim, "İyi oynayan da bizim oyuncumuz kötü oynayan da bizim oyuncumuz. Herkes, Galatasaray’da oynamanın çok önemli olduğunu bilmek zorunda. Bitirici noktada fazla bir etkimiz yok. Bu büyük bir handikap." ifadelerini kullandı.

Fatih Terim'in Şampiyonlar Ligi hayali gerçekleşmedi

Fatih Terim, yaklaşan transfer döneminin Galatasaray için büyük önem taşıdığına dikkati çekerek, "Ocak transfer dönemi çok önemli, çok şeyi belirleyecek. Bunlardan daha önemlisi, mağlubiyeti kabullenmeyen, futbolun doğrularını yapmaya çalışan bir takım ortaya koymak. Bu süreçte de asgari zararla devam etmek bizi çok mutlu eder." değerlendirmesinde bulundu

MANUEL FERNANDES CEVABI

Bir soru üzerine Manuel Fernandes'in çok beğendiği bir futbolcu olduğunu kaydeden Terim, "Şu anda gündemimizde böyle bir transfer yok ama futbol bu, yarın ne olacağı belli olmaz." yorumunu yaptı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER