FUTBOL

Fatih Altaylı'dan Cüneyt Çakır için olay sözler

Fatih Altaylı, Bloomberg HT'de yayınlanan 'Spor Saati' programında Süper Lig gündeminde yaşananları değerlendirdi. Altaylı, Cüneyt Çakır için çok sert ifadeler kullandı...

Fatih Altaylı'dan Cüneyt Çakır için olay sözler - Sayfa 1

Fatih Altaylı, Bloomberg HT'de yayınlanan 'Spor Saati' programında Süper Lig gündeminde yaşananları değerlendirdi. Altaylı, Cüneyt Çakır için çok sert ifadeler kullandı...

Fatih Altaylı'dan Cüneyt Çakır için olay sözler - Sayfa 2

-VAR REZALETİ YAŞADIK- Ben sadece haklı çıkmanın haklı gururunu yaşıyorum. VAR, Türkiye'de işleri çözmez. Yine VAR'a bakacak olan hakemler de bu yok olan hakemler dedim bu hafta. İki hatta üç tane VAR rezaleti yaşadık. Kasımpaşa'nın attığı ve VAR nedeniyle iptal edilen gol, buz gibi gol. VAR'da görünmüyor mu net bir şekilde?

Fatih Altaylı'dan Cüneyt Çakır için olay sözler - Sayfa 3

-CÜNEYT ÇAKIR HASTA BİR ADAM - Bu Cüneyt Çakır hasta bir adam. Aynısını Dünya Kupası'nda yaptı, döndü burada yaptı. Yani tipine baktığın zaman, vücut yapısı rahatsız bir insan tipi. Ve kardeşim, hatalı çalmışsın. Düzeltin işte. Ne var bunda? En baba hakemler bile düzeltmediler mi VAR kararlarıyla. Bu inadım inat, bilmem nerem iki kanat... Herkes görüyor, bu 'Devam' diyor, kararında ısrar ediyor. Boncuğun mu dökülür? Sen kimsin? 'VAR'a gerek yok' diyerek çıksaydın o zaman madem bu kadar dört yıldızlı dünya çapında hakemsin.

Fatih Altaylı'dan Cüneyt Çakır için olay sözler - Sayfa 4

-ÇİNLİLER BİZİ KURTARSIN- Çinliler'den rica ediyorum; bu adama para veriyorlarmış 5 milyon euro, gelsin Çin'de maç yönetsin diye. Allah aşkına kabul etmediyse 6-7 yapsınlar, Türkiye'yi bu adamdan kurtarsınlar. Hakikaten kurtarsınlar. Bunun hakemlikle alakası yok. Bunun kişilik bozukluğuyla alakası var, yemin ediyorum sana. Bir insan göz göre göre hatasında ısrar ediyorsa ve bunu Dünya Kupası'nda da Türkiye Ligi'nde de yapacaksa eğer VAR'a da yazık.