YAZARLAR

Ey Aziz Yıldırım!

Bu taraftar çok mu şey istedi! O kadar para harcamakla olmuyor Aziz Başkan! Herkesi paralı köpek yaptın. Seni her eleştirene paralı köpekler dedin.

Muhammed Işık
Muhammed Işık[email protected]

Bir basın açıklaması yaptın yapmaz olaydın. Başkanlığın süresince sürekli insanları tehdit eden, eleştiriye tahammülü olmayan, herkes tarafından nefret edilen birisi olarak, bu açıklamalarınla taraftarı da karşına aldın. Zaten istemeyen bir grup vardı, şimdi o kitle daha da arttı.

Aziz Yıldırım taraftara saygısızlık yapmıştır.

Aziz Yıldırım basına da saygısızlık yapmıştır.

Kime saygısızlık yapmamıştır?

Hiç kimseye!

Seni şampiyon yapan hocaya bu takımda ahlaklı olanlar çalışır, ahlaklı olmayanlar çalışamaz diyorsun! Sonrada taraftar alışveriş yapsın, yandex’e tıklasın kimi isterlerse o gelecek diyorsun. Ersun Yanal’ın gelmesini isteyenlere de benimle uğraşmayın, 10 yıl daha başkan olurum diyorsun.

Buradan delegelere de yöneticilere de sesleniyorum. Bu sizin eseriniz! Bu adam kim oluyor da kendisine bu kadar güvenebiliyor. Bu resmen taraftarı takmamak, yöneticileri önemsememek, delegeleri yok hükmüne almaktır.

Taraftar Aziz Yıldırım’ı istemiyor! Bu saatten sonra da taraftar Aziz Yıldırım’a o stadyumda bakalım ne kadar rahat nefes aldıracak. Taraftara atar yapan bir başkan o koltukta oturamaz.

Bu taraftar çok mu şey istedi! O kadar para harcamakla olmuyor Aziz Başkan! Herkesi paralı köpek yaptın. Seni her eleştirene paralı köpekler dedin. Seni eleştirenlere etmediğin hakaret kalmadı. Seni başkan olarak seçen o 1 oy var ya onu veren keşke vermez olaymış. Senin döneminde ezeli rakibin daha çok şampiyon oldu. 3 sezon son maçta şampiyonluk kaybettin. Kendi sahanda rakibin kupa kaldırdı. Bu mu başarı Aziz bey bu mu?

Fenerbahçe taraftarı sahada formasının hakkını veren oyuncu istiyor. Taraftarını dikkate alan bir yönetim istiyor. Bu saatten sonra da taraftarın Aziz Başkan olduğu sürece takımı destekleyeceğini sanmıyorum. Zaten taraftarı tehdit eden bir adamı desteklemek saçmalık olur.

Gerçek Fenerbahçeliler Aziz Yıldırım gidene kadar taraftarlıklarını askıya almalıdır.

Bu kulüpte ahlaklı başkanlar çalışmalıdır. Ahlaklı başkanlar desteklenmelidir. Aziz Yıldırım zannediyor ki kendisi giderse kulüp batar. Sadettin Saran, Ali Koç gibi gerçek Fenerbahçeliler bu takımı sahipsiz bırakmaz.

Son olarak da bir Fenerbahçe taraftarı olarak diyorum ki; Aziz Yıldırım İstifa!

Yorumlar
TREND HABERLER