SÜPER LİG

Eskişehir Atatürk Stadı'nda neler oluyor?

Eskişehir Atatürk Stadı'nda yerden ısıtma sistemi bulunmamasından dolayı stat yetkilileri yeni yöntemlerle çimleri diri tutmaya çalışıyor.

Eskişehir Atatürk Stadı'nda neler oluyor?

Soğuk ve kışın iyice hissedildiği bu günlerde Eskişehir Atatürk Stadı'nda stat yetkilileri hummalı bir çalışma içerisine girdi. 

Stat Müdürü Tarık Uslu, Rusya’da uygulanan bir sistemi Eskişehir Atatürk Stadı'na entegre etmeyi başardı. Getirilen özel brandalar sayesinde oyun alanını bölgelere ayırarak don olaylarından çimlerin etkilenmemesini sağlayan bir sistemi faaliyete geçirdi. 

Meteorolojiden alınan bilgiler ışığında alınacak önlemler sayesinde sahada mücadele eden futbolcular yaz ayında karşılaşma oynuyor hissiyle mücadele edecekler. 

Tarık Uslu, yeni sistem ile ilgili olarak, “Bu sistem Rusya’da uygulanıyor. Bizde oyuncularımızın en iyi şartlarda mücadele edebilmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Biliyorsunuz Atatürk Stadyumu’nda yerden ısıtma sistemi bulunmuyor. Geçtiğimiz sezon aşırı soğuk ve don olaylarında sıkıntılar yaşamadık desek yalan olur. Her türlü şart altında biz elimizden gelenin en iyisini ortaya koymak için çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.  

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER