YAZARLAR

Eski ruhu olmayan 'Fırtına' Kara Kartal'ı durduramadı

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Trabzonspor, ruhsuz ve isteksiz futbolla evinde Beşiktaş' yenildi. Taraftar avantajıyla bile maçı kazanamayan bordo-mavililerin, şapkalarını önlerine koyup düşünmeleri gerekiyor.

Nurettin Özgenç
Nurettin Özgenç[email protected]

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Trabzonspor, evinde Beşiktaş'ı ağırlıyor.  Bordo-mavililer'in Burak Yılmaz'dan yoksun olarak sahaya çıktığı maça, Beşiktaş ise Quaresma'dan yoksun çıkıyor.

Maç öncesinde favori bir  takım olmadığını düşünüyorum. Trabzonspor'un grafiği belli olmazken, Beşiktaş'ın, Avrupa'dan dönen ibresinin lige çevrildiğini düşününce, maç sürprizlere bağlı kalabilirdi. Yedek kulübesinin de gayet dolu olduğu olduğu bilinen Beşiktaş şampiyonluk yarışını bırakmış değil.

Aynı şekilde Trabzonspor, böylesine önemli bir maçı, kendi evinde kaybetmemeliydi.

Maçın heyecanı yerinde değildi. Trabzonspor'un sonuçsuz ataklarını, Beşiktaş Babel'in 2 golüyle karşıladı. Beşiktaş'ı evinde ağırlayıp, 3 puanla gönderen centilmen Trabzonspor'un futbolu göz doldurmuyor.

Taraftar avantajıyla bile maçı kazanamayan bordo-mavililerin, şapkalarını  önlerine koyup düşünmeleri gerekiyor. Rıza Hoca nerede yanlış yapıyor, futbolcular neden böyle isteksiz görünüyor, ataklar neden golle sonuçlanmıyor, Burak Yılmaz olmadan neden galip gelinemiyor?

Bu soruların cevapları çözümlenmedikçe Trabzonspor'da işler yoluna girmeyecektir. Beşiktaş en çok ihtiyacı olan, kritik olarak görülen maçlardan birini deplasmanda oynadı ve 3 puanını alarak 47 puanla 3. sıraya yerleşti. Trabzonspor ise, 36 puanla 7. sırada kalarak haftayı kapattı.

Yorumlar
TREND HABERLER