1.LİG

Erzurumspor - Gazişehir Gaziantep maçı ne zaman nerede saat kaçta?

Spor Toto 1'inci Lig Play-Off finalinde Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor ile Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü karşı karşıya gelecek. Peki, Erzurumspor - Gazişehir Gaziantep maçı ne zaman, nerede, saat kaçta?

Erzurumspor - Gazişehir Gaziantep maçı ne zaman nerede saat kaçta?

Çaykur Rizespor ve Ankaragücü'nün ardından Spor Toto Süper Lig'e çıkacak 3. kulüp hangi takım olacak? Spor Toto 1. Lig Play-Off finalinde Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor ile Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü mücadele edecek.

Karşılaşmayı kazanan taraf Süper Lig'e yükselmiş olacak. Erzurumspor yarı finalde Ümraniyespor'u, Gazişehir Gaziantep ise Boluspor'u mağlup ederek adını finale yazdırmıştı.

Play-Off finalini Halis Özkahya yönetecek: Spor Toto 1'inci Lig'den Süper Lig'e yükselecek son takımı belli edecek olan Gazişehir Gaziantep - Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçını Halis Özkahya yönetecek. 19 Mayıs Cumartesi günü saat 21:30'da Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanacak mücadelede Halis Özkahya düdük çalacak. Özkahya'nın yardımcılıklarını ise Ceyhun Sesigüzel ve Hakan Yemişken yapacak. Mücadelenin 4'üncü hakemi ise Alper Ulusoy olacak.

TFF ilk önce maçın 21:00'de oynanacağını duyurmuştu ancak yapılan açıklama sonrası mücadele 21:30'da başlayacak.

Erzurumspor - Gazişehir Gaziantep maçı ne zaman, nerede, saat kaçta?

Spor Toto Süper Lig'e yükselecek son takımın belli olacağı final müsabakası 19 Mayıs Cumartesi günü saat 21.30'da Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanacak. 

Tekvando Federasyonu'ndan skandal fotoğraf ile ilgili açıklama

Gazişehir Gaziantep, Boluspor'u ilk maçta 1-0, ikinci maçta ise 3-1 mağlup ederek finale yükseldi.

Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor ise Ümraniyespor'u ilk maçta 4-3, ikinci maçta ise 2-1 yenerek finale çıkma başarısı gösterdi.

‘Erzurumspor tarih yazacak': Spor Toto 1. Lig’deki ilk sezonunda Erzurum’u Play-Off’a taşıyan, Ümraniye’yi eleyerek finale adını yazdıran Mehmet Altıparmak, dev maç öncesi de hayli iddialı. Takımının inancına güvendiğini ifade eden başarılı hoca, “Biz bir mucizeyi gerçekleştirip ilk 6’ya kaldık. Şimdi iki takımdan biriyiz. Süper Lig’i sonuna kadar hak ediyoruz. Bunu da tarih yazarak göstereceğiz” dedi.

Gazişehir’den biletlere akın: Final karşılaşması öncesi Gazişehir Gaziantep taraftarları Passolig noktalarında uzun kuyruklar oluşturuyor. Taraftarlar, Süper Lig’e çıkma yolunda son engeli kalan takımlarını en önemli sınavında yalnız bırakmak istemiyor. Edinilen bilgiye göre şimdiden Gaziantep’e ayrılan biletlerin 8 bini tükendi. Maç saatine kadar sayısını 10 bini aşması bekleniyor. Antepliler, takımına sahip çıkıyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER