YEREL HABER

Erzurum BB'ye 2 transfer birden

Erzurum Büyükşehir Belediyespor, İskenderunspor'dan Mehmet Türk ve Diyarbakır DİSKİ Spor'dan Mustafa Öztürk'le anlaşma sağladı.

Erzurum BB'ye 2 transfer birden
Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Erzurum Büyükşehir Belediyespor, İskenderunspor'dan Mehmet Türk ve Diyarbakır DİSKİ Spor'dan Mustafa Öztürk'le anlaşma sağladı.


Kulüp Başkanı Mehmet Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ilk yarısını istedikleri yerde tamamlayamadıklarını belirterek, ikinci yarı daha diri bir takım oluşturmak için eksik gördükleri mevkilere transfer yapacaklarını söyledi.

İlk olarak Mehmet Türk ve Mustafa Öztürk'le anlaşma sağladıklarını ifade eden Aydın, transfer çalışmalarının devam ettiğini belirterek, şunları kaydetti:

''Transfer çalışmalarında aceleci davranmıyoruz. Transfer yapmış olmak için transfer yapmıyoruz. Forvet arkası oynayan Mehmet Türk ve sağ kanat oyuncusu Mustafa Öztürk'le anlaştık. Bir stoper transfer etmeyi daha düşünüyoruz. Bazı oyuncularla temas halindeyiz. Teknik heyetimizin isteği doğrultusunda belirlediğimiz oyuncularla görüşüyoruz. Bir süre sonra bu çalışmalarımızı da tamamlayacağız. Hedefimiz ikinci yarı daha iyi oynayan bir takım oluşturmak. Bu hedef doğrultusunda çalışıyoruz.''

Aydın ayrıca, mavi-beyazlı ekibin şu anda Antalya'da kamp çalışmalarını sürdürdüğünü ifade ederek, takımın 19 Ocak tarihine kadar Antalya'da kalacağını, ardından ikinci yarının ilk maçı için İstanbul'a geçeceklerini sözlerine ekledi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER