YEREL HABER

Erzurum BB'de büyük özlem sürüyor

Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Erzurum Büyükşehir Belediyespor'da galibiyet özlemi devam ediyor.

Erzurum BB'de büyük özlem sürüyor
Mavi-beyazlı ekip dün Yeni Erzurum Stadı'nda oynadığı ligin 3. hafta karşılaşmasında Darıca Gençlerbirliği'ne 90. dakikada yediği golle 1-0 yenilirken, ligin 3. haftasını da puansız geçti.

Teknik Direktör Hasan Çelik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezona 20 yeni transferle başladıklarını belirterek, genç oyunculardan kurulu bir ekip olduklarını ve bu nedenle oyuncuların üzerinde baskı hissettiğini söyledi.

Ligin ilk haftasında Erzurum'da Anadolu Üsküdar 1908'e 2-0, geçtiğimiz hafta ise Yimpaş Yozgatspor'a 2-1 mağlup olduklarını anımsatan Çelik, şunları kaydetti:

''Dün oynadığımız maçı son dakikada yediğimiz golle kaybettik. Kötü de bir oyun sergiledik. Yeni bir ekibiz, oyuncularımızın da genç ve heyecanlı olmaları normal. Ancak bu kadar heyecanlı olmalarını beklemiyorduk. Takımımızda şu an moral olarak bir çökme var. Oyuncularımızın üzerindeki heyecanı atmalarını bir türlü sağlayamıyoruz. Afyonkarahisarspor maçı bizim için dönüm maçı. Artık kaybetmeye tahammülümüz yok. Mutlaka 3 puan almak zorundayız. Umarım sahadan galibiyetle ayrılırız.''

Çelik son olarak, 14 Eylül'de yapacakları Afyonkarahisarspor maçının ardından Siirtspor'la Erzurum'da karşılaşacaklarını anımsatarak, iki maçın kendileri için büyük önem taşıdığına dikkat çekti ve taraftarlardan destek istedi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER