YEREL HABER

Erzurum BB 19 futbolcu ile anlaştı

TFF 3. Lig'de mücadele edecek Erzurum Büyükşehir Belediyespor'da iç transferde 9, dış transferde ise 10 futbolcuyla anlaşma sağlandığı bildirildi.

Erzurum BB 19 futbolcu ile anlaştı

Kulüp Başkanı Mehmet Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Erzurum Büyükşehir Belediyespor'un yeni sezon hazırlıklarına bugün Erzurum'da başlayacağını belirterek, ''İç transferde 9, dış transferde 10 futbolcuyla anlaşma sağlandı. Önümüzdeki günlerde düzenleyeceğimiz imza töreniyle futbolcularımızı tanıtacağız'' dedi.

İç transferde Ersin Şen, Halil İbrahim Odacı, Emre Çelik, Güner Okay, Melih Aslan, Ahmet Özkal, Volkan Bayram, Sefa Altay ve Erol Pasinli ile anlaştıklarını dile getiren Aydın, şunları kaydetti:

''Dış transferde ise Lüleburgazspor'dan Cabir Coşan, Belçika üçüncü liginden Ümit Güner ve Tarık Aksoy, Eyüpspor'dan Ferhat Yayla, Sancaktepe'den Murat Şahin ve Volkan Sevim, Denizli Belediyespor'dan Burak Küçüküner, Gebzespor'dan Oğuzhan Yalçın, İskenderunspor'dan Hakan Tümkaya ve Balıkesirspor'dan Mehmet Murat Gülbaba ile anlaştık. Futbolcularımız kente gelmeye başladı. İlk antrenmanımızı bugün kendi tesislerimizde gerçekleştireceğiz. 22 Temmuz'da ise il dışı kampımız başlayacak.''

Aydın, birkaç futbolcuyla da temaslarının sürdüğünü ve söz konusu oyuncularla görüşmelerin hafta sonuna kadar tamamlanacağını belirterek, ''Transferde aceleci olmadık. Teknik heyetimizin raporları doğrultusunda yerinde transferler yaptık'' diye konuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER