FENERBAHÇE

Erwin Koeman'dan Alanyaspor maçı yorumu

Fenerbahçe'de geçici olarak teknik direktörlük koltuğunda oturan Erwin Koeman, Aytemiz Alanyaspor maçı sonrası çarpıcı açıklamalar yaptı..

Erwin Koeman'dan Alanyaspor maçı yorumu

Fenerbahçe'de geçici olarak teknik direktörlük koltuğunda oturan Erwin Koeman, Aytemiz Alanyaspor maçı sonrası, "Bundan sonra ne olacak göreceğiz, ben rahatım, kararı başkaları verecek. Her karara sonuna kadar saygılıyım. Ancak iyi bir üç maç geçirdik" diye konuştu

Fenerbahçe'de geçici teknik direktör olarak görev yapan Erwin Koeman,Alanyaspor maçının ardından şunları söyledi:

"Takımın üzerinde baskı vardı. İlk gol bizim için önemliydi. Performansımızdan mutluyum, takım çok yorgundu. Son ana kadar mücadele ettiler, bu beni fazlasıyla mutlu etti."

Fenerbahçe - Aytemiz Alanyaspor maçının geniş özeti ve golleri

GÖREVDE KALACAK MI?... "Kendisiyle ilgili konuşmayı seven biri değilim. Sadece işimi yapıyorum. Kariyerimde daha evvel teknik direktörlük yaptım. Phillip'in durumunun üzücü olduğunu düşünüyorum. Bundan sonra ne olacak göreceğiz, ben rahatım, kararı başkaları verecek. Her karara sonuna kadar saygılıyım. Ancak iyi bir üç maç geçirdik. Puan aldık, dönüş için bir aşama ama lig tablosundaki yerimizi biliyoruz. Çok çalışmamız gerek. Sakatlarımız var, 15 tane milli takımlara gidecek oyuncumuz var. Sonrasında Trabzonspor'a gideceğiz. Kasım ve Aralık'ta 15 maç var. Birlikte çalışırsak puanlar alırız."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER