SÜPER LİG

Ertuğrul Sağlam'dan Doğan'a övgü

Ertuğrul Sağlam, Diyarbakır karşısında 3 puanı hedeflediklerini belirtirken, rakibin teknik patronu Ziya Doğan'a da övgüler dizdi...

Ertuğrul Sağlam'dan Doğan'a övgü

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, ligin flaş takımlarından Diyarbakırspor karşısında iyi mücadele edip sahadan 3 puanla ayrılmayı hedeflediklerini bildirdi.

Sağlam, Özlüce Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, Diyarbakırspor'un Turkcell Süper Lig'e bu yıl yükselmesine karşın aldığı sonuçlarla futbol kamuoyunun gündeminin ilk sıralarında yer almayı başardığını söyledi.

Ziya Doğan'ın çok başarılı bir teknik direktör olduğunu dile getiren Sağlam, ''Ligin flaş takımlarından Diyarbakırspor karşısında iyi mücadele edip sahadan 3 puanla ayrılmayı hedefliyoruz. Ziya hoca, oyun sitemini takıma iyi oturtmuş. Kendi sahamızda da oynasak zorlu bir maç olacak'' diye konuştu.

Sağlam, Diyarbakırspor'un deplasmanda da iyi mücadele ettiğini vurgulayarak, konsantrasyon sorunu yaşamamaları halinde sahadan istedikleri sonuçla ayrılacaklarına inandıklarını bildirdi.

Fenerbahçe yenilgisi sonrası Sivasspor deplasmanından 3-1 gibi net bir skorla galip gelmenin takıma moral verdiğini dile getiren Sağlam, şunları kaydetti:

''Bu galibiyet moralimizi yukarı çıkardı. Gelecek adına bazı kesimlerde oluşan umutsuzluğu da Diyarbakırspor galibiyetiyle yıkmak istiyoruz. Kazanmakla birlikte futbol kalitesinin de iyi olması önemli. Doğruları daha fazla yapan bir ekibimiz var. Bu maçı iyi değerlendirip yukarılara çıkmak istiyoruz.''

ELEŞTİRİLERE YANIT

Sağlam, bir gazetecinin, ''Trabzonspor ve Fenerbahçe maçları sonrası takımın oyununa ilişkin eleştiriler oldu. Neler diyeceksiniz?'' yönündeki sorusuna, ''Trabzonspor maçında birçok pozisyonumuz oldu. 15 yıl sonra bir puan aldık. Eleştiri yapılırken hoşgörülü olunmalı. Gerçekten Bursaspor'un başarısını istiyorsak biraz daha dikkatli olmalıyız'' yanıtını verdi.

''Kadroda zaman zaman sürpriz değişikliklere gidiyorsunuz. Bunu rakibe mi yoksa futbolcuların performansına göre mi yapıyorsunuz?'' yönündeki soruyu ise Sağlam, ''Bu, takıma göre veya performansa göre değişebiliyor. Geniş kadromuz var. Kadro seçimi yaparken oyuncunun sağlık durumu, psikolojisi ve performansına bakıyoruz'' diye cevapladı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER