SÜPER LİG

Ertuğrul Sağlam kafaları karıştırdı

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Turgut Doğan Şahin transferi hakkında kafa karıştıran sözler söyledi.

Ertuğrul Sağlam kafaları karıştırdı
Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Ankaragücü oyuncusu Turgut Doğan Şahin'in transferine ilişkin, ''Yöneticilerimiz kendisiyle anlaştıklarını söylediler. Ama bugün farklı gelişmeler oldu. Eğer bugün bu konuda olumlu bir gelişme olmazsa, bu transferden tamamen vazgeçeceğiz'' dedi.
 
 
Sağlam, Özlüce Tesisleri'ndeki antrenman öncesi düzenlediği basın toplantısında, ikinci yarıdaki yükselişlerini Beşiktaş maçında da sürdürmek istediklerini ancak bunu gerçekleştiremediklerini belirterek, maçı kaybetmelerine rağmen, oyuncularının gösterdiği mücadelenin gelecek için kendilerini umutlandırdığını bildirdi.

Bu hafta karşılaşacakları Sivasspor maçında 3 puanı hedeflediklerini vurgulayan Sağlam, ''Beşiktaş maçındaki hatalarımızdan ders çıkartıp bu maçta daha iyi oynamamız gerekiyor. İyi oyunumuzu skora dönüştürmek istiyoruz. Rakibimiz iyi durumda ve kontra atağa uygun kadroları var. Rakibin öne çıkan oyuncularını durdurmamız gerekecek. Bu kolay olmayacak ama yukarılarda olmak istiyorsak, bunu yapmak zorundayız'' diye konuştu.

Maçta sarı kart cezalısı olan Turgay ve Afrika Kupası nedeniyle ülkelerinde olan Basser ve Tagoe'den yoksun olacaklarını belirten Sağlam, şöyle devam etti:


''Bunun haricinde herhangi bir eksiğimiz bulunmuyor. Yeni transferlerimiz Hakan ve Pinto'nun takımlarından fiziksel olarak hazır gelmeleri bizim açımızdan olumlu. Hakan, zaten son maçta oynadı. Pinto da şu anda fiziksel açıdan yeterli gözüküyor. Ancak bu oyuncularımızın takıma adaptasyon süreci var. Bunun için kendilerini hazırlamaya çalışıyoruz.''

-Pinto hazır-

Bir gazetecinin, ''Pinto bu hafta kadroya girer mi?'' sorusuna,''Eğer sakatlık olmazsa girer. Fiziksel olarak hazır'' cevabını veren Sağlam, Beşiktaş maçında yaptığı hata nedeniyle eleştirilen yeni transfer Hakan hakkında ise şunları söyledi:


''Kendisiyle konuştuk. Şanssız bir pozisyon yaşadı. Bu tür hatalar futbolda hep var. Sezon başından beri tecrübeli oyuncularımız bile böyle hatalar yaptı. Bunu futbolun içinde yaşanan bir olumsuzluk olarak görmeliyiz. Kendisine güveniyoruz, bunlardan ders çıkaracağını umuyoruz. Önemli bir maçta önemli bir pozisyon yaşadı. Bu da onun için önemli bir ders olmuştur.''

-Turgut Doğan Şahin'in transferi-

Transfer görüşmeleri yapılan Ankaragücü oyuncusu Turgut Doğan Şahin'in son durumunun sorulması üzerine ise Sağlam, şöyle konuştu:


''Yöneticilerimiz kendisiyle anlaştıklarını söylediler. Ama bugün farklı gelişmeler oldu. Bir defa oyuncunun bir Bursaspor'da oynaması için istekli olması gerekiyor. Farklı takımlarla görüştüğünü hatta anlaşıldığını duyuyoruz. Daha önce farklı haberler geliyordu ancak şimdi daha farklı haberler geliyor. Oyuncunun bu konuda fedakarlık yapar durumda olması gerekiyor. Bu anlayış içinde olmazsa zaten o işten hayır gelmez. Eğer bugün bu konuda olumlu bir gelişme olmazsa, bu transferden tamamen vazgeçeceğiz. Kendileri bilir.''

Sağlam, bu transferin gerçekleşmemesi durumunda başka transfer yapıp yapılmayacağı yolundaki soruyu da ''Çok elzem değil. Öyle bir zorunluluğumuz yok. Böyle bir zorunluluk olursa oturup tekrar değerlendiririz'' şeklinde yanıtladı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER