BURSASPOR

Ertuğrul Sağlam: Hesap vermesi gereken benim

Ertuğrul Sağlam, Akhisar Belediyespor’a 3-1 kaybettikleri maç sonrası yaptığı açıklamada büyük bir hayâl kırıklığı yaşadığını söyledi.

Ertuğrul Sağlam: Hesap vermesi gereken benim

Süper Lig’in 12. haftasında Bursaspor'un deplasmanda Akhisar Belediyespor’a 3-1 kaybettiği maçın ardından teknik direktör Ertuğrul Sağlam, hesap vermesi gereken kişinin kendisi olduğunu söyledi.

Maçın ardından basın toplantısında konuşan Ertuğrul Sağlam, şu değerlendirmede bulundu:

Akhisar Belediyespor-Bursaspor maçının sonucu ve özeti

“Akhisar Belediyespor’u tebrik etmek istiyorum. Hak ettikleri bir galibiyet aldılar. Benim üzüldüğüm konu kötü oynadık. Birbirini takip eden iki maçta bu kadar farklı görüntü ortaya konulmasını kabul edemiyorum. Bir önceki maçta ligin en iyi takımlarından birine karşı çok iyi ve üstün bir oyunla herkesin hayranlıkla izlediği bir takım, bugün geliyor burada tam tersi bir oyun ortaya koyuyor. Ortada bir gerçek var. Bu oyuncular bizim oyuncularımız. Bu takımı da ben yönetiyorum. Hesap vermesi gereken en önemli kişi de benim"

"BU KADAR DA OLMAZ"

"Açıkçası çok fazla da izah edemiyorum. Bir kötü oyun olsa devamını getirir ancak bir önceki maçta çok iyi görüntü bir sonraki maçta tam tersi bir görüntü yakışmadı bize. Tabii ki bu durumu değiştirmek zorundayız. Önümüzde Kayserispor maçı var"

Mersin taraftarından muhteşem koreografi

"HAYAL KIRIKLIĞI YAŞIYORUM"

"Hakikaten bir hayal kırıklığı yaşıyorum şu anda. Bunu oyuncularımızla paylaşıp nedenlerini ortaya koymamız lazım. Futbolda tezatlıklar yaşanır ama bu kadarı da olmaz. Sonuçta mağlup olduk ama üzüntülüyüz. Artık bu maçı unutup Kayserispor karşılaşmasına bakmamız lazım. İyi bir oyunla kazanmak zorunda olduğumuz gerçeği ortada”

"BİZ KÖTÜ OYNADIK"

Bir gazetecinin, “Mağlup olmanızı Akhisar Belediyespor’un iyi oyununa mı yoksa, kendi kötü oyununuza mı bağlıyorsunuz?” sorusuna ise Sağlam, şöyle yanıt verdi:  

Galatasaray'da Mustafa Denizli krizi

“Ben kendi takımımı değerlendiririm. Biz kötü oynadık. Siz bu mağlubiyeti ister Akhisar’ın iyi oyununa bağlayın, isterseniz bizim kötü oyunumuza. İkinci yarı biraz risk alıp iki forvete çıktık. Çok başarılı olduğumuz söylenemez. Oyunu rakip sahada yıkmaya başlamıştık ki çok kötü bir gol yedik. Bizim takımımıza yakışmayan bir goldü. Son dakikalarda oyunu beraberliği yakalayabilecek 10 dakikalık bir dönem içerisine sokabilirdik. Sonuçta kötü oynadık. Yakışmadı bize”

TARAFTAR TEPKİLİ

Yeşil-beyazlı taraftarlar maç sırasında sık sık “Ertuğrul Sağlam istifa” sloganları atarken, Bursasporlu oyuncuları da tribün önüne çağırarak yuhaladı.

Yorumlar
TREND HABERLER