SPOR MEDYASI

Ertem Şener Hadi Özışık'ın sorularını yanıtladı

Ünlü spor spikeri Ertem Şener, Hadi Özışık'ın sorularını yanıtladı.

Ertem Şener Hadi Özışık'ın sorularını yanıtladı

İNTERNETSPOR.COM/ Ertem Şener, İnternetHaber Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık ile konuştu.  
 
Şener, lig şampiyonluğundan Şampiyonlar Ligi'ne ve Başbakan Erdoğan sevgisine kadar pek çok konuda samimi açıklamalarda bulundu. 
 
SPOR ADAMI ŞENER NEDEN SİYASET YAZIYOR?
 
- Ertem Şener başarılı bir spor adamı. Sesi de allah vergisi. Siyaset niye ilgini çekiyor. Spor konuşmak yerine bir iktidar tarafı oldu. Bu Erdoğan sevgisi nereden geliyor. Ertem Şener'i Erdoğan'dan ne vazgeçirir?

30 Mayıs'ta Gezi'nin ilk kıvılcımı parladığında kafamda şimşekler çaktı. Öncesinde de severdim ama 30 Mayıs'tan bugüne bir istiklal mücadelesi var. Gezi'dekilerin içlerinde samimi insanlar olabilir. Ama samimi olmayanlar da var. Bu ülkeyi bölmek için başbakana, hükümete zarar vermek için, güzel bir şey olurken, güzelliği bozmak için uğraşan insanlar olduğunu gördüm. Tekere çomak sokanlar oldu. Türkiye'de iyi şeyler oluyor. Türkiye ve Brezilya borçlarını ödedi. Bu sefer dış mihraklar ülkeyi karanlığa itmek için eyleme geçti. 30 Mayıs'tan beri küçücük çocuklara sorun niye Türkiye'de oluyor da, İspanya'da, Danimarka'da, Fransa'da olmuyor. Niye Mısır'da, Suriye'de, Ukrayna'da, Türkiye'de oluyor diye sorun. 3 yaşındaki, 5 yaşındaki çocuk bile söyler. Türkiye'nin Mısır, Suriye, Cezayir gibi olmaması için ben bunu düşündüm. 30 Mayıs'tan önce bir tane siyasi tweetim olsun tamam diyeceğim. Tetikleyen Gezi oldu. Ben başta çok tweet atmadım. Olaylar çirkinleşince gördüm. Türkiye üzerinde, Erdoğan üzerinde oyanan oyunlar olduğunu gördüm. Bir dönem kestim tweet atmayı. Sonra ses kayıtları, özel hayat dinlemeleri, görüntüler... Bir insanın suçu varsa, eğer sen hukuk devletiysen kendine güveniyorsan yapacağın şeyler var. Takip edersin. Bir insanı dinleyemezdin, hele başbakanı hiç dinleyemezsin. 
 
HERKESİN SEVGİLİSİ OLMUŞTUN ŞİMDİ AĞIR KÜFÜRLER EDİLİYOR

- Rüştü ile anlattığın maçtan sonra Türkiye'nin gündemine geldin. Herkesin sevdiği bir insan oldun. Ama siyaset ve Erdoğan sevgisi bir kesimi hayal kırıklığına uğrattı. Ağır küfürler edilyor.

Anneme, eşime, kızıma küfredilyor.  
 
BAZI İSİMLERİ HİÇ BİR ZAMAN AFFETMEYECEĞİM

- Affetmeyeceğin var mı?

Spor medyasından da var, magazincilerden de var. Bilal Erdoğan ve Başbakan Erdoğan için yazdığım mesajlar için beni yılın yalakası seçtiler.  
 
Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe'nin şike yaptığına inanıyor musun?

Bugün Fenerbahçe için diyorlar ki, ki ben yeniden yargılanmasından yanayım... Aziz Yıldırım'ın şike yaptığına değil ama bir şeyleri önlemeye çalıştığına inanıyorum. Ama kendisini bir anda şikenin ortasında buluğunu düşünüyorum. Bunun anlaşılması için tekrar yargılanma lazım. Başbakan ve ailesine atılan bu iftiralardan sonra Fenerbahçe ve Şike Davasındaki tapelere tekrar dinlemelerin gözden geçirilmesini gerekli görüyorum.

- Başbakan Fenerbahçeli ama Fenerbahçe stadında muhalefetin diliyle kendisine küfrediliyor.

İşte onu diyorum. Tapelerin içeriği ile sizin başkanınıza şikeci dendi. Siz inanmadığınız tapeleri başbakanın önüne koyuyorsunuz. Ama aynı şekilde hazırlanan tapelerle Başbakan'a hakaret edilyor. Siz o tapelere güvenip başbakan'a bağırıyorsunuz. Hepsi değil ama... Belli çıkar amaçlı kişiler. 34. dakikada bağıran kişilerden söz ediyorum. Aziz Yıldırım'ı o tapeler yalan diye savunanlar, başbakan için o doğru diyorsun.

BEŞİKTAŞLI'YIM BAŞBAKAN BİLE DEĞİŞTİREMEZ TAKIMIMI

- Hangi takımı tutuyorsun?

Beşiktaşlıyım ben.

- Başbakan Fenerbahçeli ol dese?

Yok. Yok olmaz. Orada başbakanımızın karşısına geçerim değişmem. 

- Spor ile noktalayalım. Fenerbahçe şampiyon, ama Şampiyonlar Ligi'ne gidemeyecek gibi.

İkinci Galatasaray olur bence, üçüncü de Beşiktaş olur. Puanları aynı ama son yüz metreyi Galatasaray daha iyi koşar gibi geliyor. Şampiyonlar Ligi'ni daha çok istiyor Galatasaray. 
 
ROPÖRTAJIN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN... 

Yorumlar
TREND HABERLER