GALATASARAY

Ersun Yanal'ın Galatasaray'ı devirme planı!

Yeni yılın yenilgisiz ekibi Trabzonspor, bugün sahasında sezonun en kritik sınavını Galatasaray önünde verecek.

Ersun Yanal'ın Galatasaray'ı devirme planı!

Ersun Yanal, formda 2 forvetini ilk kez aynı anda sahaya sürmeye hazırlanıyor. Akhisar’a karşı 2 golle yıldızlaşan N’Doye’u Rodallega ile ileri uçta oynatacak deneyimli hocanın Galatasaray karşısında ilk düşüncesi hücum olacak.

Gelecek sezon Avrupa kupalarında mücadele etme umudunu koruyan Bordo-Mavililer, 8 puan üzerinde yer alan rakibini 40 bin taraftarı önünde devirerek hem kaybetmeme serisini sürdürmek hem de üst sıralara tırmanışına devam etmenin hesaplarını yapıyor.

Derbinin sürprizi Burak Yılmaz

Galatasaray’ı yıkan golcü

Fırtına’nın deneyimli teknik adamı Ersun Yanal’ın, 3’lü savunma ile sahada olacağı öngörülen Galatasaray’a karşı hücum ağırlıklı bir 11’le mücadele etmesi bekleniyor. Yanal’ın genç yıldızı Yusuf Yazıcı’yı kulübeye çekip, Akhisar maçında 2 gol kaydederek takımına 3 puanı kazandıran formda Dame N’Doye ile maça başlaması bekleniyor. Fanatik'in haberine göre; İleri uçta yer alacak Hugo Rodallega’ya destek forveti olarak sahada yer alacak Senegalli yıldız, Cim Bom karşısında hem gol kovalayacak hem de orta alan ile ileri bölge arasında mekik dokuyacak. N’Doye, sezonun ilk yarısında TT Arena’da Galatasaray’a attığı golle takımına 3 puanı getiren isim olmuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER