FENERBAHÇE

Ersun Yanal 'kesin alalım' dedi Ali Koç düğmeye bastı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Teknik Direktör Ersun Yanal arasındaki toplantıdan 'acil golcü lazım' sonucu çıktı. Ersun Yanal ayrıca orta saha ve savunma oyuncularıyla belli bir seviyeye çıkabileceğini ifade etti.

Ersun Yanal 'kesin alalım' dedi Ali Koç düğmeye bastı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Teknik Direktör Ersun Yanal arasındaki toplantıdan 'acil golcü lazım' sonucu çıktı. Orta saha ve savunma oyuncularıyla belli bir seviyeye çıkabileceğini ifade eden Ersun Yanal'ın "Kesinlikle büyük bir golcü almamız lazım" dediği iddia edildi. 

Ersun Yanal, Süper Lig'in ilk devresini 17. sırada tamamlayan Fenerbahçe'yi yeniden ayağa kaldırmak için gecesini gündüzüne katarak çalışıyor. 

Transfer çalışmaları için Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile görüşen Ersun Yanal, toplantıdan memnun ayrıldı. Başkan Koç'tan golcü isteyen Ersun Yanal, listesini yönetime iletti. Ali Koç ise Ersun Yanal ile yaptığı toplantının ardından kurmaylarıyla iletişime geçti.  

Fenerbahçe'den transferde iki sürpriz

Koç, teknik adam Yanal'ın isteklerinin yerine getirilmesini istedi. "Gerekirse Avrupa'ya gitmeyiz" diyerek rest çeken Ali Koç, transfer döneminde kesenin ağzını açacağını açıkla belli etti. Ali Koç Fenerbahçe'ye dünya çapına bir golcü alacak.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER