SPOR MEDYASI

Erman Toroğlu'ndan Lucescu'ya hakem göndermesi

Türkiye-Hırvatistan maçının ilk yarısını yorumlayan Erman Toroğlu, Lucescu'ya hakem üzerinden göndermede bulundu.

Türkiye-Hırvatistan maçının ilk 45 dakikası golsüz eşitlikle sona ererken maçın devre arasında A Spor'da Erman Toroğlu A Milli takımımızın performansını yorumladı.

"Geçen maçta milli takımı eleştirdik. İğrenç futbol oynadılar. Lucescu da hiç futboldan bahsetmeyip hakemden bahsetti, yabancı sayısını iteledi. İyi, güzel. Geçen maçta çıkardığı 11'den bu maçta çıkardığı oyuncu adeti kaç? 4 futbolcu sadece."

"DEMEK Kİ SEN YAPMIŞIN LUCESCU"

"Ey Lucescu! Bir takım çıkarıyorsun, o takım çok rezalet futbol oynuyor, herkes eleştiriyor. Bin tane bahane üretiyorsun. Demek ki sen yapmışın dağlara taşlara. Sen hakemi falan bırak, demek ki rezalet bir takım çıkarmışın. Bu hafta oynayan takım ilk 45 dakikada son maçtaki görüntüde değil. Gerçi adamlar bizden daha tehlikeli geliyorlar ama en azından Ukrayna maçındaki kadar iğrenç değil."

"BURAK YILMAZ'IN POZİSYONU KIRMIZI KART"

"Hakem hakemse kırmızı kart ve penaltı vermesi gerekirdi. Burak Yılmaz. Kaleye giden topu eliyle çıkardı. Sağından, solundan kırmızı kart. Arkada adam var çünkü. Eğer adam olmasa, top da kaleye gitmese kendini belki kurtarabilirsin. Ee? Lucescu? Sen herkesi aptal mı sanıyorsun? Bunu da konuşacak mısın bakalım?"

Yorumlar
TREND HABERLER