SPOR MEDYASI

Erman Toroğlu'ndan Aykut Kocaman için flaş açıklama!

Erman Toroğlu, Süper Lig'in 24. haftasında Fenerbahçe'nin Akhisar Belediyespor'a 3-2 mağlup olduğu karşılaşmanın devre arasında flaş yorumlarda bulundu.

Erman Toroğlu'ndan Aykut Kocaman için flaş açıklama!

Ünlü yorumcu Erman Toroğlu, Fenerbahçe-Akhisarspor mücadelesini değerlendirdi.

Erman Toroğlu'nun ilk yarı sonrası açıklamaları:

'Fenerbahçe'ye karşı böyle oynanır' : Sivas, Kayseri, Akhisar, Göztepe bunlar zor takımlar... Dengeli takımlar arttı bu sene ligde. Bu takımları yenmek kolay değil. Fenerbahçe'ye karşı böyle oynanır. Daha doğrusu, İstanbul takımlarına böyle oynanır. Fenerbahçe kadrosuna göre başarılı.

'Köprüden önceki son çıkış' : Fenerbahçe için bu maç da dahil olmak üzere önündeki 3 maç köprüden önce son çıkış olabilir. Her şeyin belirleyicisi olur. Akhisar büyük hata yapmazsa hakem de büyük kıyak yapmazsa Fenerbahçe'nin bu maçta işi çok zor.

'Aykut Kocaman fazla inatçı' : Fenerbahçe'nin yedek kulübesine baktığımızda biz 3 adamı zorla bulduk. Başka yok. Aykut bu konuda şanssız mı diyeyim veya kadersiz mi diyeyim ama Aykut bir konuda da fazla inatçı. Futbolcuyla mücadele ediyor. Mesela Valbuena. Alıyor, sokuyor, çıkarıyor filan. Futbolcuyla mücadele etme. Fatih ve Şenol onu yapmıyorlar. Eğer futbolcu alamıyorsan, futbolcu kazanmaya bakıyorlar. Şimdi Ozan Tufan. Bu takımda oynamaz mı? Bu kadroya giremez mi? Ne yapmış bu adamda bu kadar inatla kadroya alıp oynatmıyorsun. Galatasaray'da olsa, Beşiktaş'ta olsa oynar. Şenol oynatır, Fatih oynatır ama burada oynamıyor.

Ahmet Çakar Fenerbahçeli taraftarları çıldırttı

Yorumlar
TREND HABERLER