BEŞİKTAŞ

Erman Toroğlu : Tanrı Cocu'yu istemiyor

Fenerbahçe Beşiktaş derbisinin ilk yarısında kaçan gol pozisyonları için gecenin yorumu Erman Toroğlu'ndan geldi: 'Tanrı Cocu'yu istemiyor'.

Erman Toroğlu : Tanrı Cocu'yu istemiyor

Fenerbahçe sahasında ağırladığı Beşiktaş maçında 40. dakikadaki golle şoku yaşadı. Şenol Güneş ikinci yarıya avantajlı olan takımıyla rahat çıkarken Fenerbahçe'nin teknik direktörü Cocu ecel terleri döktü. Fenerbahçe takımı iyi oynasa da şans Cocu'dan değil Güneş'ten yanaydı.

Erman Toroğlu'da işte bu duruma uyan yorumu canlı yayında patlattı. Fenerbahçe - Beşiktaş maçı değerlendiren Toroğlu, sarı-lacivertli takımın iyi oynamasına rağmen mağlup duruma düştüğünü belirtti.

Kadıköy'de derbi öncesi kan aktı

Cocu'nun şanssız olduğunu belirten Erman Toroğlu şunları söyledi:

- "Tanrı Cocu'yu istemiyor. İlk yarıyı Fenerbahçe'nin 3-1 önde tamamlaması lazım, bir de o golü yiyor, Tanrı Cocu'yu istemiyor."

-Beşiktaş hazır takım, Fenerbahçe yeni takım. Fenerbahçe çok enerji tüketti, Beşiktaş aynı enerjiyi tüketmedi. Beşiktaş sahayı daha iyi parselliyor ve alanlarını kapatarak oynuyorlar".

Kadıköy'de dev koreografi!

Pozisyonsun 35 metreden şutla gol oldu
-"Beşiktaş oturmuş takım ama, aman aman top oynamıyor. Beşiktaş'ın orta sahası bir şey yapmıyor. Bir tane pozisyonu yok, 35 metreden bir şutla golü var. Fenerbahçe'nin 3 pozisyonu var" .

Fenerbahçe Beşiktaş derbi maçı golleri ve geniş özeti

Yorumlar
TREND HABERLER