BEŞİKTAŞ

Erman Toroğlu: Ne biçim film ulan bu!

Ünlü yorumcu Erman Toroğlu, Beşiktaş'ın 5-0'lık galibiyetiyle sona eren Kardemir Karabükspor mücadelesini, sonu bilinen bir filmiz izlemeye benzetti.

Erman Toroğlu: Ne biçim film ulan bu!

Eski futbolcu ve hakem Erman Toroğlu, Beşiktaş'ın Kardemir Karabükspor'la oynadığı karşılaşmayı A Spor ekranlarında yorumladı. Toroğlu'nun kendine has, sivri tarzıyla yaptığı yorumlarından öne çıkanlar şu şekilde:

Sıksa Beşiktaş, 80 kilometreye çıkarsa sürati, 20 dakikada 5 olacak. Karabük'ten 3 puan alamayan takım yanar. Herkes Karabük'ü tokatlamayı düşünecek... İyi bir takım olsa iyi şeyler yapacak Beşiktaş. Yine iyi seyirci gitmiş oraya. Ben uyudum resmen. Filmi seyrediyorsun, filmin sonunu biliyorsun. Ne biçim film ulan bu...

Fikret Orman: Talisca'nın bonservisini almak istiyoruz

Sağından baktım, solunda baktım, maçta konuşulacak bir şey yok. Seneye de böyle olacak bu. Ertan ile Aziz Yıldırım marka değerini yükseltecekti, uçuracaklardı. Denize uçtu. Dünyada kaç ülke Galatasaray - Fenerbahçe derbisini izliyor Tehlike geliyor, tehlikeyi görüyoruz; ama önlem almıyoruz.

Beşiktaşlı futbolcuların biraz insaflı olmaları lazım, kaleciye biraz top atmaları lazım dedim (Fabri'ye). Adam oynamamaktan zaatüre olacaktı orada. Pepe ve Quaresma sonradan Fabri'ye pas atmaya başladılar.

Beşiktaş başkanı diyorki fikstür üst üste geliyor, peki Bayern Münih'te böyle bir şey istemiş mi? Olacak şey değil bu, kabul edilemez. Büyük takımlarımız kurulduğu tarihleri söyleyip, şu kadar şampiyon olduk diyerek fazla para istiyorlar. Onların şampiyon oldukları yıllarda benim babam bile hayatta yoktu. Böyle yaparsak alt sıralardaki takımları ayağa kaldıramayız. 

Şenol Güneş'ten fikstür açıklaması

Beşiktaş bu fikstürden kayıpsız çıksın şampiyon olur, ben TFF'nin yerinde olsam Beşiktaş'ın isteğini yapmam maçları ertelemem. Bunu bir kez yaptığın zaman sürekli yapmak zorundasın. Avrupa'da bütün takımlar bu maçları oynuyorlar.

Yorumlar
TREND HABERLER