SPOR MEDYASI

Erman Toroğlu Lucescu'ya seslendi! Al sana Trabzon'dan adam

Erman Toroğlu, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Trabzonspor'un Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup ettiği maçı yorumladı. Toroğlu, Trabzonspor'un genç yıldızını övdü ve Mircea Lucescu'ya seslendi.

Erman Toroğlu Lucescu'ya seslendi! Al sana Trabzon'dan adam - Sayfa 1

Sabah gazetesinin usta yazarı Erman Toroğlu, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Trabzonspor'un Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup ettiği karşılaşmayı A Spor'da yorumladı ve Türkiye A Milli Futbol Takımı teknik direktörü Lucescu'ya seslendi.

Erman Toroğlu Lucescu'ya seslendi! Al sana Trabzon'dan adam - Sayfa 2

"ABDÜLKADİR ÖMÜR DÜNYANIN EN KISA BOYLU ORKESTRA ŞEFİ" "Bizim milli takım teknik direktörümüz nerede? Bu maça gitmeyecek de hangi maça gidecek, nerede bu adam? Lucescu'nun nerede olduğunu federasyondan biri bana söylesin. Abdülkadir Ömür diye bir adam çıktı, herhalde dünyanın en kısa boylu orkestra şefiydi, inanılmaz oynadı. Tamam kabiliyetli ama neler yaptı? Takımı idare etti. Ey Lucescu, topçu arıyorsun. Al sana Trabzon'dan bir adam. Çok enteresan oynadı bugün Abdülkadir."

Erman Toroğlu Lucescu'ya seslendi! Al sana Trabzon'dan adam - Sayfa 3

"TAKIM OLDUN" "Ben Trabzon'u uzun zamandır iyi görmedim. Trabzonspor'un bugün takım olmasını beğendim. Al Burak'ı, Onur'u attın. Ne oldu? Takım oldun. Trabzonspor seyircisi, 'Yenilsin, berabere de kalsın ama takım göster bana.' der."

Erman Toroğlu Lucescu'ya seslendi! Al sana Trabzon'dan adam - Sayfa 4

Toroğlu, Trabzonspor'un maçın 24. dakikasında kazandığı penaltı pozisyonunu da şöyle değerlendirdi: "Penaltı net penaltı. Sarı kart da doğru. VAR da girdi devreye. Şimdi ders alıyorlar tabi. VAR'la dalga geçeni dışarı bırakıp hakemlere ders vereceksin.." dedi."