SPOR MEDYASI

Erman Toroğlu: Fenerbahçe küme düşerse...

Spor yazarı ve yorumcusu Erman Toroğlu, Fenerbahçe'nin Akhisarspor'a 3-0 mağlup olmasını A Spor'da değerlendirdi.

Erman Toroğlu: Fenerbahçe küme düşerse...

Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Fenerbahçe'nin Akhisar deplasmanından 3-0'la dönmesini sert bir dille eleştirdi.

İŞTE ERMAN TOROĞLU'NUN SÖZLERİ;

''Bir filim oynandı. İlk çekim, yönetmen Ali Koç, rejisör Comolli, baş aktör Cocu, oynayanlar oyuncular. Baş aktör kaçtı. Şimdi ikinci başlayacak. Bu da biterse, Ali Koç falan da gider.

Kralı da gider, futbol başka bir olay. Oturarak, camiadaki tecrübeli insanları dinlemeyerek, kendini büyük görerek, burnu havada olarak bir yere varamazsın. Telefonla arıyorlarmış, dönmüyormuş. Dönmezse böyle uçağa döndersin.

Ahmet Çakar'dan Fenerbahçelileri kızdıracak sözler

Bugün ilk çekim bitti, ikinci çekim de biterse Ali Koç falan, kim Ali Koç? Fenerbahçe ne Ali Koç'lar gördü?

Bu kafayla devam ederlerse Ersun Yanal da bir şey yapamaz.

Futbol kulüpleri şirket idare etmeye benzemez. Futbolcular senin işçin değil. Burada bin tane faktör var.

Aziz Yıldırım soyunma odasına giriyor, ben girmeyeceğim diyordu. Aziz Yıldırım'ın Düzce'de falan top oynamışlığı var. Ali Koç'un öyle bir şeyi de yok.

Sezon sonu oldu, şu puan cetveli... Çizgiyi çektin önce tek Fenerbahçe düştü küme, ne olur? Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe düştü, ne olur? Fenerbahçe ikinci lige düşerse, orada ihale yeniden açılır. Bazı maçlar gündüz oynanmayacak mesela... O zaman Ali Koç da başarılı olabilir. Bu rezillikler yaşanmaz. Fenerbahçe seyircisine bu rezillikleri yaşatmazlar.

Ali Koç, birinci filme sınıfta kaldı. İkincide de kalırsa Ali Koç biter Fenerbahçe'de... Cocu'yu, Comolli'yi kim getirdiyse hesabı o verecek. Fenerbahçe'yi bu hale getiren Ali Koç... Geçen Ali Koç açıklama yaptı, 'Bu durum kabul edilemez.' Yapma ya, Allah aşkına...

Böyle devam ederse, 6 ay sonra bir sene sonra 'Ali Koç dışarı' diye bağırırlar. Ali Koç'un Fenerbahçe'si maç kazanmayabilir, şampiyon olmayabilir ama Ali Koç'un Fenerbahçe'si bu kadar rezil oynamamalı.

Gitti Azizsilin, geldi Alisilin. Ne işin var senin soyunma odasında?''

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER