SPOR MEDYASI

Erdoğan Arıkan’dan tepki çeken sözlerine cevap!

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih'e elenmesinin ardından Galatasaray ve Fenerbahçe ile ilgili sözleri tepki çeken TRT Spikeri Erdoğan Arıkan, ifadelerine açıklık getirdi. Erdoğan Arıkan Galatasaray ve Fenerbahçe için "Büyük kulüplerin küçük takımları onlar" demişti.

Erdoğan Arıkan’dan tepki çeken sözlerine cevap!

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih'e elenmesinin ardından Galatasaray ve Fenerbahçe ile ilgili sözleri tepki çeken TRT Spikeri Erdoğan Arıkan, ifadelerine açıklık getirdi.

TRT’nin tecrübeli spikerlerinden Erdoğan Arıkan’ın, Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu’nda Beşiktaş’ın Bayern Münih’e elenmesinin ardından yayınlanan Spor Artı programında Galatasaray ve Fenerbahçe için söylediği “Ülke olarak hesap sorabildiğimiz zaman yöneticiler bu kadar rahat oturamazlar o koltuklarda. Ama Fenerbahçe-Galatasaray çekişmesiyle kendimizi avutuyoruz. Büyük kulüplerin küçük takımları onlar. Avrupa’ya çıkınca fazla bir şey yapamayan takımlar. Dolayısıyla da fazla büyüyemiyorlar” sözleri tepki çekmişti. İki takım taraftarlarının sert eleştirilerine maruz kalan Erdoğan Arıkan, sözlerine açıklık getirdi. 

Erdoğan Arıkan, resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“TRT SPOR ve çalışanları, Kulüplerimize ve şanlı geçmişlerine her zaman saygılıdır… 15 -20 milyona yakın taraftarı olan kulüplerin büyüklüğü zaten tartışılamaz, sahadaki takımları da büyük olursa dünyada başarı gelir ve Türkiye daha mutlu olur saygılarımla…”

Erdoğan Arıkan'dan canlı yayında olay gaf!

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER