KAYSERİSPOR

Erciyesspor'a Necati Ateş'ten bomba

Kayseri Erciyesspor, sahasında Denizlispor’u yenememenin üzüntüsünü yaşarken aduta kulübe bomba düşüren bir haber ile sarsıldı.

Erciyesspor'a Necati Ateş'ten bomba

Geçen sezon Süper Lig’e veda eden bu sezon da PTT 1.Ligi’ne veda etmemek için çırpınan Kayseri Erciyesspor, sahasında Denizlispor’u yenememenin üzüntüsünü yaşarken aduta kulübe bomba düşüren bir haber ile sarsıldı.

Alacağının peşinde

Geçen sezon başında transfer edilen ve belli bir süre sonra hem süresiz kadro dışı bırakılan hem de alacakları ödenmeyen golcü futbolcu Necati Ateş, mavi siyahlı kulübe icra gönderdi. Kulüpten ayrıldıktan sonra “Hayatımın en kötü günlerini Erciyesspor’da geçirdim” şeklinde bir ifadesi olan tecrübeli futbolcu, kulüpten alacağı 240 Bin Avro için icra yoluyla tahsil edilmesi için işlemlere başladı.

Fenerbahçe: 1 yıl oldu failler nerede?

Transfer yasağı kapıda

Kayseritempo.com'un haberine göre; Kayseri Erciyesspor kulüp yetkililerinden alınan bilgilere göre; Necati Ateş, 240 Bin Avro alacağının tahsili için avukatları vasıtasıyla kulübe son kez ödeme emri gönderdi. Ödenmemesi halinde ise kulübe icra ve transfer yasağı gelecek.

Onlar da sırada!

Mavi Siyahlı kulüpten alacağı bulunan tek futbolcu Necati Ateş de değil. Barış Memiş, kaleci Zülküf Özer ile geçen sezon kiralık olarak forma giyen Caner Osmanpaşa ve Serdar Gürler de, aynı yolla alacaklarını tahsil etmenin peşinde. Bu futbolculardan da önümüzdeki günlerde kulübe icra yoluyla ödeme emrinin geleceği öğrenildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER