ROPÖRTAJ

Emre Belözoğlu'ndan güldüren itiraf

Medipol Başakşehir ile 1 yıl daha sözleşmesini uzatan Emre Belözoğlu, futbol yaşamına dair konuştu.

Emre Belözoğlu'ndan güldüren itiraf

Emre Belözoğlu, Başakşehir ile yenilediği sözleşme dışında Türkiye'deki futbol ortamı ve geçmişle alakalı NTV Spor'a samimi iitraflarda bulundu.

"HAK ETMEDİĞİMİZ ŞEKİLDE..."

"Türkiye'de hiç hak etmediğimiz şekilde seviliyoruz, hiç hak etmediğimiz şekilde eleştiriliyoruz. Konsantrasyonu kaybetmek kolay değil. Ben mutluyum. Böyle bir kariyer nasip ettiği için Allah'a şükrediyorum. Kulübüm 1 yıl daha sözleşmemi uzattı. Ne kadar futbol için yaşadığımızı irdelemeniz gereken bir dönemdeyim."

"Ben futbolu çok seviyorum. Tatilde bile oğlumla futbol oynuyorum. Oğlum futbol topunu görünce 11-12 yaşında ne hissediyorsam aynı heyecanı hissediyorum. Herkes hayalini kurmuş olduğu mesleği elde edemiyor. Bu anlamda şanslıyım."

"20 YAŞINDAYKEN BÜLENT KORKMAZ'LA DALGA GEÇERDİM"

"Kendime iyi bakıyorum. 20 yaşındayken Bülent Korkmaz ile dalga geçerdim. Saat '22:00'de uyunur mu' diye. Ancak şimdi 36 yaşnda aynı şeyi ben de yapmaya çalışıyorum."

"MİLLİ TAKIMDAN TEKLİF GELİRSE ONUR DUYARIM"

"Milli takımdan davet olursa şerefle, onurla bundan önce nasıl o formayı giydiysek, bundan sonra da o formayı taşımaya devam ederiz hayırlısıyla."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER