FUTBOL

Emre Belözoğlu ve Başakşehirli futbolcular, maç sonunda gazetecilere saldırdı

Başakşehirli futbolcu Emre Belözoğlu ve bazı futbolcular, Çaykur Rizespor maçının ardından spor muhabiri ve kameramana saldırdı. Polis araya girerken gazeteciler şikayetçi oldu

Çaykur Rizespor ile 3-3 berabere kalan Medipol Başakşehir kafilesindeki bazı futbolcular ve kulüp çalışanları, maç sonunda görüntü alan bir televizyon kanalının kameraman ve muhabirine saldırdı. Olayda yaralanan muhabir ve kameraman polise giderek şikayetçi oldu.
Maç sonunda teknik direktörler basın toplantısı yaparken Medipol Başakşehirli Emre Belözoğlu, tel örgüler arkasında kendisine sevgi gösterilerinde bulunan bazı taraftarlarla görüştüğü sırada arka taraftan bir taraftar küfür etti.

MUHABİR VE KAMERAMANA SALDIRDILAR

Bunun üzerine küfür eden taraftara tepki gösteren Emre Belözoğlu ve bazı futbolcular, ardından da A Spor muhabiri Selman Kutlu ve görüntü alan kameraman Ahmet Çağlar Yıldırım'a saldırdı. Saldırı sonucu yaralanan iki gazeteciyi polis futbolcuların arasından güçlükle aldı.

POLİS ARAYA GİRDİ, GAZETECİLER ŞİKAYETÇİ OLDU

Polisin araya girmesiyle uzaklaştırılan futbolcular otobüse bindirildi. Olayda başından yaralanan Selman Kutlu ile kameraman Ahmet Çağlar Yıldırım hastaneye götürüldü. İki gazeteci polise giderek şikayetçi oldu.

Yorumlar
TREND HABERLER